Ti megtartanátok így a babát?
Sajnos megtörtént a "baj". Nagyon, de nagyon szeretnék már babát, de még nincs itt az ideje. Ezért természetesen védekeztem is, de fogamzásgátló mellett estem teherbe. 3 teszt is pozitív lett.
Az a helyzet, hogy én most nem dolgozom. Vagyis már 8 hónapja nem dolgozom. Tavaly októberben felmondtam, mert nagymamám rákos lett, és segítenem kellett anyukámnak ápolni, gondozni, főzni rá, takarítani, stb. Munka mellett erre nem lett volna időm. Hétfőtől szombatig dolgoztam, a mamának meg folyamatos felügyeletre volt szüksége. Pénzünk nem lett volna felvenni ápolónőt, és senki nem segített. De nem is ez a lényeg. Januárban sajnos meghalt, és azóta nem találok munkát. A párom jól keres, 3 éve élünk együtt, már jegyesek vagyunk. De egy baba sok pénz, és anyagilag nem bírnánk. Kettőnket eltart, de egy baba már nem menne. És támogatást sem kapnék, mert már hosszú ideje nincs munkaviszonyom. De olyan régóta vágyom babára. És most beleőrülök ebbe a helyzetbe. Azon agyalni, hogy megtartsam e vagy sem. Csak az én szüleimre számíthatunk, de anyagilag nem használhatom ki őket. Természetesen nem ti fogtok helyettem dönteni, csak szeretném más emberek véleményét is tudni. Hogy más hogyan cselekedne. Ha csak arra gondolok, hogy abortuszra kell mennem, beleőrülök. De anyagilag meg nem bírnánk. Kérlek ne támadjatok le, és ne írjatok bunkó válaszokat, mert így is lelkileg a béka s.egge alatt vagyok. És még mielőtt valaki megvádol azzal, hogy kamu a kérdésem, arra kérem őt, hogy akkor ne is fáradjon a válaszával. Aki értelmes választ ír, annak köszönöm előre is!
én megbeszélném anyumékkal hogy segitsenek, elvégre te is segitettél amikor nekik volt rá szükségük (nagymama) a te esetedben az abortusz akár depreszióhoz is vezethet, és lehet hogy nem is lesz többet babát..
én úgyvagyok vele, hogy a fogamzásgátló elég nagy védelmet nyújt ahhoz, hogy ha az mellett "becsuszik" egy baba akkor annak oka van...
beszéld meg a pároddal, a szülökkel... én megtartanám ha benne vannak ők is
amiket írtál, annak fényében én úgy gondolom megtartanám a babát. kivéve, ha a párom nem akarja. ha az egyik fél nagyon nem akarja, annak nem szokott jó vége lenni.
egyébként belevágnék
Ha párod jól keres, akkor nem értem mi a gond.
Én biztos megtartanám, semmiképp nem vetetném el, mert épp nincs munkaviszonyom...EGy baba annyira azért nem képtelen sok pénz, kapsz egyszeri anyaságit, abból babakocsi, kiságy kijön használtan, utána a többit megoldanátok...
Ha párod jól keres, akkor nem értem mi a gond.
Írtam, hogy a fizetése kettőnkre elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!