Megtartanátok a babát?
Ha 20 éves vagy,mindketten tanultok és dolgoztok. A kapcsolatotok már durván a végét járja, de még hiszel a változásban, mert ha nem lennének anyagi gondok, talán minden rendben lenne.
A saját keresetedből nem tudsz egyedül megélni.
Örökbeadás nem játszik, mert akkor ott kell hagynod a munkád, és kétes, találsz-e másikat.
Ha rendes védekezés mellett fogant piciről van szó.
(Még nem tudom, várandós vagyok-e, mindig védekeztünk, sosem volt baleset. Antibiotikumot szedtem a hónap elején egy súlyos gyulladásra, majd nagy mértékű stressz ért. 2 hete 1 napig megvolt, és ennyi. Most 5 napja késik. Hétvégén tesztelek)
En is husz eves vagyok, hasonlo anyagi es parkapcsolati helyzetben.
NEM vallalnam. Elhihetted egy gyerek nem old meg semmit, es csak meg rosszabb helyzetbe kerulnel, mint amiben most vagy.
Jobb, ha az eszedre hallgatsz...
Nem voltam ilyen helyzetben, igy barhogyan is dontesz nem itelkezem!
Sok-sok korulmenyt leirtal, de nekem szurt szemet. Nem akartal anya lenni soha. Ha Te nem akarod nincs mirol beszelni. Ha Te szeretned lehet megoldast talalni, segitseget kerni stb-stb. Te akarod-e. Valltozott-e benned az anyasaggal kapcsolatban a kep ez a legfontosabb.
En ha ugy ereznem pup a hatamra es nem is akarom az egeszet nam valalnam..... Ha meg is megmozdult benned valami akkor igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!