Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha megtudnátok, hogy terhesek...

Ha megtudnátok, hogy terhesek vagytok, de rossz anyagi körülmények között éltek. Megtartanátok a babát?

Figyelt kérdés
2013. máj. 16. 04:58
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi infó nem elég. Van-e párod? Dolgoztok-e mindketten? Mit értesz rossz anyagi körülmények között? stb stb... Mi terveztük a babát, már több éve együtt voltunk, 4 éve házasok is voltunk. Nem volt a legjobb anyagi körülményünk, de nem is éltünk úgy mint pl egy hajléktalan vagy egy tényleg szegény ember. Rájöttünk, hogy ha a megfelelő anyagi helyzetünkre várunk a babához akkor sose lesz gyerekünk. Mindkettőnknek volt munkája, igaz én a terhességem elején elvesztettem, de még így is meg tudtunk mindent teremteni a babának amire szüksége volt. Mert aki akar az tesz is....
2013. máj. 16. 05:11
 2/34 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ mennyire rossz ! Anno 23 évesen estem teherbe ,dolgoztam ,de kiderült be sem voltam jelentve,tehát csak alanyi jogon kaptam a gyest. Albérletben laktunk (és lakunk a mai napig ) ,de mindig mindent megoldottunk ketten a párommal ,mindennemű segitség (testvérek nincsenek ,ill.szülői/nagyszülői ) nélkül . Most már 2. os a lányom ,a párom külföldön dolgozik .Jelenleg ketten vagyunk itthon ,de nemsokára már megint 3-an fogunk egy egészet alkotni,csak immár külföldön .Mindent meg lehet oldani ,csak akarni kell ;) . Viszont kicsit bővebben is leirhatnád mik azok a rossz körülmények ,mert igy nehéz hasznos választ adni .Bizony azért van az a körülmény,amire nem vállalnék gyereket ... :-(
2013. máj. 16. 05:41
 3/34 A kérdező kommentje:
Én dolgozom a páromnak csak alkalmi munkái vannak amiért pár ezer forintot kap. Egy rossz házban élünk amit télen fával kell fűteni.. Ennyi elég lesz...?
2013. máj. 16. 05:48
 4/34 anonim ***** válasza:
74%
Nem. Igy nem vállalnek gyereket.
2013. máj. 16. 05:54
 5/34 anonim ***** válasza:
74%
Igy én sem vállalnék gyereket !!!
2013. máj. 16. 06:17
 6/34 anonim ***** válasza:
61%
Erre nem lehet alapozni . Hol éltek,hogy párod csak alkalmi munkákat tud vállalni ?
2013. máj. 16. 06:19
 7/34 anonim ***** válasza:
2013. máj. 16. 06:20
 8/34 anonim ***** válasza:
79%
Így nem vállalnék.
2013. máj. 16. 07:00
 9/34 anonim ***** válasza:
79%
Nem.
2013. máj. 16. 07:12
 10/34 anonim ***** válasza:
81%
Semmiképpen. A gyereket nem elég megszülni, fel is kell nevelni!
2013. máj. 16. 07:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!