Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha megtudnátok, hogy terhesek...

Ha megtudnátok, hogy terhesek vagytok, de rossz anyagi körülmények között éltek. Megtartanátok a babát?

Figyelt kérdés
2013. máj. 16. 04:58
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
9%
Biztosan nem. Így, hogy tulajdonképpen csak te dolgozol, az semmi. Mert te a szülés miatt kiesnél a munkából. Mi van akkor, ha téged nem vesznek vissza?
2013. máj. 16. 16:54
 22/34 Dr.Kardhal válasza:
64%

Az a gyermek így is titeket választott szülőknek.

Lehetsz szegény, nyomorult, de mégis kapsz egy ilyen ajándékot.

Ne dobd el! Nincs ennél nagyobb dolog. Nöjj fel hozzá!

Nem terhes vagy, hanem várandós, akinek szebb lesz az élete.

Csak akard! Ha kell változtass helyet, költözz!

...és higgy!

2013. máj. 21. 10:04
 23/34 anonim válasza:
69%
Szerintem attól is nagyon függ, ezzel a férfival akarsz-e családot alapítani. Ha szereted, és bizol benne, meg abban hogy együtt lekuzditek a nehézségeket, akkor miért ne? De ha csak kolonc a nyakadon, és inkább új életet szeretnél kezdeni, akkor tedd azt. Azt könnyebb gyerek nélkül - de gyerekkel sem lehetetlen.
2013. máj. 21. 11:58
 24/34 anonim válasza:
59%
„Nem terhes vagy, hanem várandós” - mennyire igaz, csak a baj ott van, ahol a várandóság nyûg, teher...
2013. máj. 21. 13:29
 25/34 nora taylor válasza:
66%
Én biztosan nem tudnám megölni a gyermekem semmilyen körülmények között sem. Mindig van más megoldás. Anya otthon, örökbeadás stb... A gyilkosságnál minden humánusabb.
2013. máj. 22. 08:32
 26/34 anonim ***** válasza:
8%
Szia! Egy gyermeket nem "csak" megszülni kell, hanem felnevelni is.(Kb 20 év) Ha úgy látod, hogy kevés az esély erre, akkor a kezedben van a felelős döntés joga! Kívánom Neked, hogy mérlegelj és "jó" döntést hozzál!
2013. máj. 22. 15:18
 27/34 anonim válasza:
Persze! Simán megélnék belőle ha kiderülne, hogy férfi létemre terhes vagyok.
2013. máj. 22. 20:29
 28/34 nora taylor válasza:
33%
Gondoljatok bele, ha Neumann János anyja úgy gondolja, hogy az abortusz mellett dönt, vagy a ti anyukátok, akkor most nem tudtok itt véleményeket írni.Szerintem az abortusz a legcsúnyább gyilkossági mód, mert az a pici gyermek egyáltalán nem tud védekezni.
2013. máj. 22. 21:36
 29/34 anonim ***** válasza:
100%
Megtartanám. Voltam ebbe a szituba és nem tartottam meg most meg nem lehet pedig bármit megtennék érte!!!
2013. máj. 23. 11:30
 30/34 anonim ***** válasza:
79%
Én megtartottam, pedig rosszabbul indultam anyagilag mint te és párom sem volt, mert elhagyott.Most már lassan iskolába megy, minden rendben van velünk.Sokat dolgozom, albérletben lakunk, de semmiben sem szenved hiányt.Értelmet nyert az életem!
2013. máj. 23. 11:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!