Anyukák, észrevettétek, hogy a gyerekek születése után megváltozott a személyiségetek?
Nem.
Ezt akkor tudom elképzelni, ha valaki nagyon fiatalon, még kifforatlan személyiséggel vàg bele.
29 évesen született az első gyermekem. Én sem értem magam. Elég nagy mélységeken mentünk keresztül a két szülés után komoly szövődmények lettek, az, hogy ezeken átmentem, ez eredményezhette ezt? Magamra sem ismerek. Nemrég elém került egy személyiségi kérdőív, régebben kitöltöttem ilyet, a huszas éveim elején és egy teljesen introvertált, abszolút nem csapatjátékos képét festette le. Most már szinte jelöltem volna rutinból a válaszokat, amikor megállt a kezem a levegőben, hogy ez tulajdonképpen nem is igaz már rám. pl. hogy rosszul érzem magam, ha mindenki rám figyel, vagy nem merek új dolgokat kipróbálni, stb.
Szerintetek a személyiség csak a kezdeti időszakban fejlődik, felnőtt korban már nem, csak akkor ha amúgy fejletlen volt és gyerekes?
Igen. A tesztet akkor töltöttem, de én nem vettem észre változást a szülés előttig magamban.
"Miről is beszélünk?" Kicsit számonkérő ez a megfogalmazás, nem gondolod? Miért ne beszélhetnék róla, hogy szerintem változtam a gyerekek születése után. Te nem, én igen. Kíváncsi voltam más hogy élte meg, és tapasztalt-e hasonlót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!