Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » "Nyaralás" gyerekek nélkül?...

"Nyaralás" gyerekek nélkül? Ti voltatok? Mikor?

Figyelt kérdés
Csak félig lenne nyaralás, félig üzleti ügy. Egyik pénteken mennénk és vasárnap estére jönnénk. (London) A gyerekek majdnem 2 és 4 évesek. Sokat vannak a mamájukkal, heti 2-3x találkoznak, kb. heti 1x délután is ott alszanak. Este még nem aludtak ott. Vágynánk kettesben lenni, mióta gyerekeink vannak csak heti egyszer vagyunk kettesben 2-3 órára. De nem korai így elmenni? Ti hogy csináltátok?
2016. okt. 28. 12:54
 1/10 anonim ***** válasza:
80%

Ha megbízható a mama, szívesen vállalja a gyerekeket, és a gyerekeknek se lenne gond, akkor persze, menjetek nyugodtan.

Mi már hamarább is mentünk ilyen 1-2 napos kiruccanásra gyerekek nélkül.

2016. okt. 28. 12:59
 2/10 anonim ***** válasza:
82%

Itt most mindenféle választ fogsz kapni.

Ezért mondom azt, hogyha te és a férjed egyetértetek, és a gyerekek is jól ellesznek a mamival, mami sincs ezáltal leterhelve, akkor miért ne? Rövid az élet, ki kell használni egy ilyen lehetőséget, utána kipihenten sokkal jobb szülők lesztek! :)

2016. okt. 28. 13:00
 3/10 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem aludjanak már egyszer legalább előtt is a nagyinál. És ha nincs gond, menjetek nyugodtan.
2016. okt. 28. 13:01
 4/10 anonim ***** válasza:
13%

Ha nektek ez jó,egyet értetek mind,férjed,mama,a gyerekek is szeretnének ott aludni,akkor hajrá.

Mi nov végén moziba megyünk,dec közepén győr és bécs. Kora reggeli indulás,éjjeli érkezés haza. A pici dec elején tölti a két hónapot,a nagy 4éves. Ketten egyszerrr nem maradnak még,nem tudjuk hogyan megy majd az altatás. A nagy vagy jön velünk,vagy az apjánál lesz,de esélyesebb a jön velünk.

Most vasárnap még nem lesz 4hetes sr a pici,mamázni fog,mert a nagyot elvisszük óriás ugráló játszónapra és mivel a baba üvegből eszik,így az nem megoldható ott,tehát mamázik addig. Had szokja csak,a nagynál nem volt senki,aki lenne vele,mert nekem mindenki messzr,az ő apjának meg senkije nincs,igy ő mióta új párom van,azóta van mással csak.

2016. okt. 28. 13:17
 5/10 anonim ***** válasza:
47%
1,5 éves volt a lányunk mikor 3 napra anyukámra hagytuk. Egymás mellett lakunk, minden nap találkoznak. Nekünk rosszabb volt mint neki 🙀
2016. okt. 28. 13:21
 6/10 anonim ***** válasza:
31%

Nektek kell tudni.

1,5 éves volt a lányunk amikor először nagyszülőkre hagytuk 3 napra. Nagyon jól éreztük magunkat és velük is minden rendben volt.

2016. okt. 28. 13:24
 7/10 A kérdező kommentje:
Honnan lehet tudni hogy a gyerekek felkészültek egy ilyenre? Nincs időérzékük, hogy tudják fejböl, mit jelent egy hétvége.
2016. okt. 28. 13:32
 8/10 anonim ***** válasza:
72%
Onnan tudod, hogy jövő hétvégére leszervezel egy mamánál alvós hétvégét. És ha jól érzik magukat, akkor mehetnek legközelebb is.
2016. okt. 28. 13:37
 9/10 anonim ***** válasza:

Nyáron múlt 2 éves a gyerkőc és közel 2x1 hetet töltött bölcsi szünetben nélkülünk a nagyszülőknél (messzebb laknak, így előtte mi is mindig ott aludtunk). Előtte pár héttel azt próbáltuk meg, hogy 2 este vacsi előtt elmentünk anyóséktól pár órára, hogy ők rendezzék/fektessék és semmi gond nem volt. Persze én rettenetesen izgultam, hogy fogják bírni...

Most hétvégén is elvisszük, mi pedig hazajövünk és kicsit programozunk kettesben. :) Helyben nincs ilyen segítségünk, így nekünk nagyon jó feltöltődés ez a pár nap. A nagyszülők alig várják ezeket az alkalmakat, a gyerek élvezi, szóval nem látok ebben semmi rosszat.

2016. okt. 28. 13:56
 10/10 anonim ***** válasza:

Amikor még csak a nagyfiam volt, akkor volt, hogy elmentünk "nyaralni" nélküle is, nyilván olyan helyre, ahova őt nem akartuk volna elvinni. Pl. amikor 3 éves volt, akkor mentünk 4 napra fesztiválra, hát oda nem vittük volna magunkkal, neki az nem lett volna szórakozás, és egy nyafizó kisgyerekkel már nekünk sem :D Meg amikor 4 éves volt, akkor a barátnőimmel mentem el 3 napra a Balatonra, oda se vittem volna, a társaságból csak nekem volt akkor még gyerekem, és hát az ilyen bulizós, hajnalig dumálós, napközben lustálkodós nyaralás volt, szerintem néha egy szülőnek is jár az ilyen, ha erre szottyan kedve.

Szerintem nem gáz egyáltalán, ha a szülők is kikapcsolódnak időnként, ha van olyan, akire nyugodt szívvel rá lehet bízni a gyerekeket, és a gyerekek is szeretnek ott lenni. Ott van az év összes többi napja együtt lenni, nem fogják ezt a pár napot nagyobb korukban számon kérni rajtatok :D

2016. okt. 28. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!