Miért nem találtam olyan családot, akikkel összejárhattunk volna, hogy a gyerekek együtt játsszanak?
Szerintem rosszul közelíted meg a dolgot. Nem írod, mennyi idős pontosan a kisfiad, de mivel még nem ovis korú, valószïnűleg nincs nagy igénye a barátokra. Neked van szükséged néhány barátnőre, akikkel meg tudod beszélni a gyerekes ügyeket, és később talán mást is, és ez így van rendjén! De akkor ne a fiadnak keress görcsösen barátokat, hanem beszélgess a játszótéren és a klubban a neked szimpatikus anyukákkal, és hagyd, hogy maguktól alakuljanak a dolgok.
Őszintén szólva én is nehezen tudnám kezelni, ha valaki, akit szinte nem is ismerek, rögtön azzal indítana, hogy össze akar velem járni. Nálam - és, gondolom, sokan másoknál is - lassabban mennek ezek a dolgok.
bocsi, a hosszú kommentet nem olvastam, de én is így vagyok.
gyerekemnek bölcsiben van egy nagy barátja, mindig egy húron pendülnek, olyan édesek, a szüleivel próbáltam beszélgetni, mesélni milyen jól elvannak együtt, rám se néznek, kontaktot sem akarnak felvenni, olyan maguknak valónak tűnnek.
szomszéd anyukával tudnék barátkozni(nyitott jellem, 2 kisgyerek), de ő meg mindig le akar húzni, mindig ruhákat kérne vagy bármit...mint egy kisebbség, úgy viselkedik
gyerekes barátnőim messzem vannak
pedig úgy szeretném ha nálunk is szaladna a ház, gyerekzsivaly, stb :)
a játszótéren meg az megy hogy milye van a gyerekednek. mit hol vettél, mennyi volt a tricikli..mintha ot meg a vetítés menne kinek milye van..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!