Tényleg ilyen nehéz kisgyerekkel munkát találni?
Még egy évem van itthon de már most nyomaszt a dolog, hogy hova megyek majd dolgozni.
(Terhesen, próbaidő lejárta előtt egy nappal kirúgtak)
Köszönöm! Nagyon jókat írsz, szerintem ügyes vagy és remélem sikerrel fogsz járni!!!
Én júniustól kezdek állást keresni, jövő februártól kellene a munka, de gyanítom úgysem megy egyik napról a másikra. Nekem is van jelenleg is munkaviszonyom, de oda szintén nem szeretnék visszamenni, csak ha minden kötél szakad. A miértre legalább megvan a válaszom - ha másra nem is :))
Üdv!
A lényeg,hogy ne törj le!Én Január óta folyamatosan küldöm az önéletrajzokat(természetesen olyan helyekre,amit csináltam eddig),25-30-at küldtem el és ez a 6.interjú amin voltam.Hétfőn megyek a 2. fordulóra.
Nagyon sokra még visszajelzés sem jön,de volt olyan is,amit olvasatlanul töröltek .Sőt olyan is,ami az állásportálon fenn van,de a cég honlapján a Karrier címszó alatt pedig nem :-o
Az első interjúm katasztrófa volt.Én is és a csaj is aki felvételiztetett.Mostmár belerázódtam egy kicsit,el voltam szokva a "normális" társalgástól,érveléstől stb.
Én ajánlom az állásportálok cikkjeit böngészni,de úgy ,hogy azért maradj te magad,mert fetűnik,ha sablonos valaki.Ebbe a hibába én is belestem.
Nehéz,de nem lehetetlen.
Ha ez az állás,összejön,a lányom családi napközibe megy erre a pár hónapra,ami "le van szervezve".Nem hagyok elúszni,egy esetleges jó állást.
Igen, biztosan a rutin is rengeteget számít! Egyébként a kérdések is annyira sablonosak egy interjún, nem? Két-három beszélgetés után már nem igazán tudnak újat kérdezni, ugye?
Arra is gondoltam, hogy először olyan cégekhez/munkakörökre pályázok, ahova igazából nem szeretnék menni, de "bemelegítésnek" megteszi. Tartok tőle, hogy ha mindjárt olyan céget keresek meg ahova szívesen mennék és ott lebőgök, akkor később már szóba sem állnak velem, hiába leszek rutinosabb. Hát nem könnyű... Mindenesetre a fél év lehet hogy még kevés is lesz, ahogy írod... Jajj, pedig nagyon nem akarok visszamenni a régi helyemre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!