Mennyire nehéz kisgyerekkel albérletet találni? Tapasztalatokat szeretnék!
Budapest.
Mi lelakottakat kaptunk volna gyerekkel, de olyat nem akartunk.
Újépítésűnél: macska jöhet, gyerek nem, mert drága a parketta.
Felújítottnál: 6-7 ilyen eset volt: se macska, se baba.
Végülis szerencsénk volt és gyönyörű, zöldövezeti helyen, téglalakásban, ami fel volt újítva - nem számított a baba, de a cica igen.
Tulaj 40-es, 3 gyerekes, ezért jöhetett a fiúnk.
Mivel látta, hogy rendet tartunk, vigyázunk mindenre, így a cica is jöhetett egy hónap múlva.
Ezeket csak azért írtam le, hogy esetleg nem mehettek, akkor se adjátok fel és ne menjetek lelakott lakásba vagy olyanba, ahol csak megalkuvás lenne, de nem tetszik.
Lehet találni, nekünk ez cca. 2-3 hét alatt sikerült. De rengeteget telefonáltam, neteztem, néztünk meg, amire sikerült.
Ez olyasmi, mint a jó munkahely megtalálása.
Kisfiúnk épp 1 éves volt, amikor költöztünk az albérletbe.
Sok sikert.
Én feladtam az egyik közösségi oldalon hirdetést,az apró rovatban,azon belül a lakás résznél,hogy keresünk lakást hosszú távra babával,leírtuk mennyit szánunk rá, merre szeretnénk kerületileg lakni.
2 nap alatt 6 ember felhívott,közte a főbérlőnk is.
Próbáld meg nem veszítesz semmit
13:02 vagyok.
Ez a második albérletünk mióta baba van.Az elsőnél még terhes voltam,és amikor elmondtuk a főbérlőnek,azt mondta,akkor mindenképpen nekünk adja ki.Mikor megszületett a pici,vett neki egy kis édes takarót.Azt mondta,így legalább tuti,hogy nem pattanunk le,és komolyak vagyunk:)
Azóta is tarjuk vele a kapcsolatot:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!