Mit gondoltok a Lolita nevrol?
Felesleges az itteni névtelen emberek véleményét kikérned. Ők itt tudnak neked okosakat mondani, de ha ismernének téged vagy nem.. nem mondanák a szemedbe azt amit itt leirnak neked. Lehet mélyen nekik is tetszik ez a név, csak nem lépnek ki a komfortzonájukból mert "mi van ha majd valaki ezt gondolja meg azt"... Szerintem nyugott szivvel menj be, és vedd fel ezt második keresztnévnek:)
Van 1-2 Lolita ismerősöm, egyik balettozik és nagyon szerény kedves lány a másik pedig hip-hopozik.. Egyikre sem jellemző az, hogy 'ribizli'. Azért mert egy könyv íródott ilyen névvel esetleg japán stílus is van ilyen névvel még ellehet ettől vonatkoztatni és úgy felfogni mint egy szép és különleges név.
Nevetséges...
Szerintem az egesz országban egy tucat Lolita lehet es sz is kisebbségi.
Par eve cipősdoboz akció keretében a 8. Kerület Magdolna negyed-hírhedt-származó kisgyerekek kaptak tőlünk ajándékot.
Minden gyerek Ronaldo, Kevin, Larion, Tifani, Dzsesszika, Dzsenifer, Jrisztiano de meg Eszmeralda es Izaura is volt kötöttük.
Egyetlen egynek nem volt hétköznapi vagy elfogadott keresztneve.
42 eves nagymama is Dzsenifer Klaudia volt.
El voltunk hulve.
Azt hiszem a spanyol identitast nem a legrosszabb, legpejoraitavabb keresztnevvel fogod közelebb hozni magadhoz.
Mivel láttam a Lolita című filmet ezért ez ugrik be.
Te nem láttad még??
A kisebbségiek legalább olyan nevet adnak a gyereküknek amilyen nekik tetszik és nem foglalkoznak azzal más mit gondol éppen. Persze egy Báró, Ráffáel stb. már az én fülemnek is bántó, de a Lolita, Kevin szerintem tud szép is lenni.
Ergo itt van elcseszve az ország, már egy név miatt leghátra soroljak.. mert azt hiszik kisebbségi. De mi van ha nem?
Ha az is lenne.. mi van akkor ha dolgozna mint a güzü?
Nem kell mindent belelátni egy névbe.. ez csak egy név.
Nem lehet mindenkinek egyforma ízlése.. valaki szerint neked van nyaktekert ízlésed:)
A lényeg.. ha neki tetszik vegye fel. Változik a világ, az emberek és a gondolkodásmódjuk is.
Nem kell leragadni, a Jónásnál, Évánál, Jutkánál....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!