Nem tudom milyen a stílusom mit gondoltok? (picit több lent)
Szóval néha sweet lolitának érzem magam néha meg csak egy diáknak....az nagyon unalmas de néha nem érzem magam sweet lolinak,pedig szívesen lennék az csak egyik percbe még az vagyok másikba meg nem.Ez amolyan tinis stíluskeresés gondolom...
amúgy ilyen a sweet loli [link]
szóval nem igazán tudom h most belevágjak-e ebbe a ruhavásárlásba meg minden.Úgy érzem,ha nem akkor bánni fogom,de ha igen akkor hogy közöljem a szüleimmel hogy mostantól megint "gyerekes" vagyok. (a szüleim mindenhez hozzájárulnak de még sosem volt különösebb öltözködési 'stílusom' csak hordtam ami tetszett)
Valami teszt nincs ami eldönti h milyen stílus illik hozzám???vagy esetleg tanácsot adnátok?
13/L
Úgy látom te nem érted, hogy mit is jelent az a stílus.
Amiről te beszélsz, az a szubkultúra, de ez a sweet lolitas marhaság inkább ilyen alkalmi viselet, nem egy köznapi egyenruha.
Belecsempészhetsz 1-2 elemet az öltözködésedbe, de ha ilyen csipkés-bodros ruhákban akarsz megjelenni, amit az emberek nem is értik , egyáltalán miért hordasz, csak marhát csinálsz magadból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!