Mit gondoltok a Lolita nevrol?
#6 -semmi gond:D
A lenyeg, hogy nekem tetszik igazabol, a negativ velemenyeket meg nem igazan tudom magamra venni foleg amik nem is ram vallanak. (Ri***c, az nevelo apjara bukik csak hogy az egyik apakomplexusos kommentelot idezzem)
Mi nem akadályozhatunk meg abban hogy felvedd második névnek, hiszen lehet hogy eleve a kérdést is csak szórakozásból írtad ki.
De ha valaki nevetség tárgyává akarja magát tenni önszántából...
Épeszű embernek ez jut róla az eszébe. :)
"Ri***c, az nevelo apjara bukik csak hogy az egyik apakomplexusos kommentelot idezzem"
Nem a kérdező apakomplexusos, hanem te vagy alulművelt, ha nem érted az utalást.
Szerintem szep nev!!!
A tobbseggel meg nem kell foglalkozni... a te korodztalyod 90%-a konyvet sem olvas mar! + a mai korosztaly 96%-a olyan f3lfogassal rendelkezik mint amivel a mai 30 evesek es felettiek nem. Elfogadobbak, eltudnak vonatkoztatni dolgoktol es nem egy nev alapjan basztatnak mast!
A te korosztalyod mar tenyleg nem olvas komyvet...rohano vilagban elunk, ido sincs ilyenekre. Ha pedig van, mindenki egy klasszikust olvas nem egy ezer eves elfelejtett szart.
Az pedig szinten igaz, hogy a mai fiataloknak mas a felfogasuk. Elfogadoak, nem kotnek bele okvetlenul masba... batran vedd fel szerintem, szeo nev!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!