Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Felháborító? Szörnyű! Olvassát...

Felháborító? Szörnyű! Olvassátok el.

Figyelt kérdés
[link]
2010. ápr. 27. 20:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nézd,köztudott,hogy Pázmány Pétert is élve eltemették.Azthitték halott,leállt a szíve stb,mégis mikor nemtudom hány száz évvel később exhumálták,köröm és kaparásnyomokat találtak a koporsó belsejében,akkor ez is kamu?

Oké,köztudott,hogy az újságrókat arra nevelik,hogy már nem az a hír,hogy a kutya megharapta a postást,hanem ha fordítva történik,de azért elég sok hírt kapni ukrajnából,ahol ilyenek történnek és tv-ben látod,nem cikkekben.Szóval előbb bizonyosodj meg valamiről azután válaszolj:))))))))))))))))))

2010. ápr. 28. 09:23
 12/14 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, és a véleményeket. Akár negatív,akár pozitív volt az.

Kamu, nem kamu, durva. És igen!

Kitettem ide, egy ilyen oldalra. Hová tenném máshová? A humor kategóriába? Mert aztán rohadt vicces lenne. Azért mert én ezt megosztom Veletek, nem kell egyeseknek paraszt módon reagálni. Nem tetszik, akkor ne reagálj!

Én azért sajnálkozok, mivel Ukrajnából eléggé érdekes dolgokat hallani. Ha nem hiszed, járj utána.

Gondolom olvasni tudsz!

2010. ápr. 28. 10:40
 13/14 anonim ***** válasza:
szerintem is kamu..ja, csendben és légvétel nélkül elvan a gyerek, aztán eszébejut kitudja mennyi idő után sírni, hogy él?!gondolkozzatok már..!
2010. ápr. 28. 21:58
 14/14 anonim ***** válasza:
Kamu, nem kamu, szerintem mindegy. Vagy aki Stephen King könyvet olvas, az is elhiszi, hogy megtörtént??? Ez egy kis olvasnivaló, bár lehet fikció is, de mint történet felettébb szomorú. Pláne, hogy pici gyermek a főszereplő.
2010. ápr. 28. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!