Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Felháborító? Szörnyű! Olvassát...

Felháborító? Szörnyű! Olvassátok el.

Figyelt kérdés
[link]
2010. ápr. 27. 20:19
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

ez szörnyű:(

még szerencse,hogy a baba időben felsírt és nem temették el.hogy lehetnek ennyire felelőtlen,gondatlan orvosok.elképesztő:(

2010. ápr. 27. 20:33
 2/14 anonim ***** válasza:
20%
Most nem azért,de miért kell egy fórum gyerekes-babás részére ilyet feltenni???Végig sem bírtam olvasni.Gratulálok!
2010. ápr. 27. 20:51
 3/14 anonim ***** válasza:
36%

Igaza van az utolsó hozzászólónak! Én is a homokba dugom a fejem és nem veszek tudomást semmiről, mert akkor nincs is ilyen! Áremelésnél kiváltképp! Odaadom az emelés előtti árat és tőlem aztán mondhatnak bármit! Én nem láttam, tehát nincs is ilyen!

Most komolyan, szerinted melyik postba kellett volna ezt betenni ha nem ide?

2010. ápr. 27. 21:10
 4/14 anonim ***** válasza:

Jajjjjj....régebben sem nagyon bírtam az ilyen jellegű dolgokat. De mióta szültem, anya vagyok, nagyon érzékenyen érintenek az ilyen hírek, események.... :(

De szerencsére jól van!!!!!

2010. ápr. 27. 21:10
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

A cikk címe alapján azt akartam írni,hogy tiszta Esmeralda(tudjátok a szappanopera) a történet.

Végigolvasva a cikket,én agyba főbe vertem volna az orvost.Kartondoboz?Benzinhiány?Kurv@anyjukat...jzusom de felhúztam magam.Szerencsétlen kisbaba,undorító amit művelnek:(

2010. ápr. 27. 21:17
 6/14 anonim ***** válasza:
64%

Utolsó!

Mert ez a valóság,és attól hogy nem akarunk tudomást venni erről,még sajnos elég sűrven előfordul az ilyesmi!!!

Én is ilyen hülye orvosok miatt veszítettem el iker lányaim egyikét!Méghozzá itt Ukrajnában!!!

Ha te nem akarsz ilyenekről hallani,akkor dugd homokba a fejed és légy boldog a te kis világodban!

2010. ápr. 27. 21:41
 7/14 anonim ***** válasza:

21:41-es vagyok

Bocs,másodiknak és nem az utolsónak szól!

2010. ápr. 27. 21:43
 8/14 anonim ***** válasza:

Mondjuk én most elgondolkodtam valamin. Egyrészt mélységesen felháborít, hogy ilyen Európában megtörténhet, mert ez szörnyű. De az jutott eszembe, hogy arról nem kaptunk semmiféle képet, hogy a szülők kik és milyenek. Nekem csak az ugrott be, hogy itt, Magyarországon is hány olyan ember van, aki egy bizonyos népcsoport esetében lelkiismeretfurdalás nélkül megtenné ugyan ezt, ha ilyen helyzet adódna. Így, hogy nem tudunk semmit a szülőkről, mindenki nagyon fel van háborodva, de vajon akkor is ennyi ember szólalna fel a dolog ellen, ha a szülők teszem azt nem a legkultúráltabb emberek lennének (most finoman fogalmaztam, amúgy persze fogalmam sincs, hogy milyen ez a család)? Hozzáteszem, hogy számomra természetesen ez a hozzáállás és eljárás senkivel szemben nem tekinthető elfogadhatónak, csak gyakran olvasgatom itt a politika topikot, és nem vagyok benne biztos, hogy minden honfitársunk olyan elítélendőnek tartaná ezt az esetet bizonyos emberekkel szemben. Ki tudja, lehet, hogy a mentős is hasonlóan gondolkodott... Ami elég nagy szégyen lenne, de attól még bőven benne van a pakliban.

És bocsi, nem állt szándékomban provokálni, csak eszembe jutott a dolog.

2010. ápr. 27. 21:44
 9/14 anonim ***** válasza:
87%

Szia!

Ez egy nagy kamucikk! Hírhajhászás, szörnyülködés keltés a célja. Ilyenekkel töltik ki a lapokat, hogy minél többen olvassák!

Ocsmány banda!

2010. ápr. 27. 21:52
 10/14 anonim ***** válasza:
83%
Kamu, fizikai képtelenség!
2010. ápr. 27. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!