Anyukák! Hogyan szárítjátok a kimosott ruhákat? Én egyszerűen nem tudom utolérni magam a mosással.
nálunk a gyereknél kapásból napi 3 ruha szennyes :(
egy amit bölcsiből hozok, másik, amiben aznap vollt, 3. a pizsi, vagy amiben vacsorázik, itthoni ruha. tegnap is azzal kezdte hogy szórakozik kifolyasztani a teát a száján.
és tele a szárító és tele a szennyes, a mi ruháinkról nem is beszélve..Nem tudom anyáink hogy csinálták
A radiator felett van a fregoli. Szeles, napos idoben kint teregetek.
Harom gyerekem van.
Szárítógépben. Amikor a Kicsi megszületett akkor vettük, és az egyik legpraktikusabb "családtag"!
Bár megmondom őszintén a napi 3 ruhát én sem értem. 1 éves a Kicsi, nálunk is amerikai-konyha-nappali-étkező van egyben, de alap,hogy a bejáratnál cipő le. Max. ilyen saras időben azt a részt az ajtónál, ahol csak behozzuk a koszt, felmosom gyorsan mondjuk kétszer egy nap. De ez csak kb. 2 nm, a felmosó be van készítve vízzel a háztartási helységben, előkapom,ha már nagy a kosz. A ház többi helyiségében pedig mezítláb megyünk. Egyébként jól írta valaki a kezén sokkal több kosz ragad meg, mint a ruháján, de gondolom 10 percenként nem mosod meg.
Egyébként mindenből van annyi, hogy ha netán két napig nem mosok, akkor is tudok rájuk adni valamit. Tehát van 2-3 overál, a Nagynak 2 télikabát, 2 őszi kabát, több sapka-sál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!