Anyukák! Hogyan szárítjátok a kimosott ruhákat? Én egyszerűen nem tudom utolérni magam a mosással.
Szárítógépben szintén. Így akár napi 3-4 adag mosàs is tökéletesen szàraz lehetne, ha szüksèg lenne rà. De nincs, mert csak heti 3-4x mosok, mivel 9kg-os a mosogèp.
A napi 3 ruhát èn se èrtem, meg azt se, holy kerülnek be emberek cipövel a nappaliba vagy akárhova. Nàlunk 2 bejárat van, de akárhol jövünk be rögtön az elötèrben lekerül a cipö, ami ajtóval zárható, így arra nem mászik a 8 hónaposunk.
szárítógépen,rárakom a radiátorra/törölközőszárítóra de ha nagyon kell valami akkor gyorsan megszárítom hajszárítóval:)
Egy 2,5 hós és egy 2 éves anyukája☺
Nálunk is egyben van a nappali a konyhával, sőt előszoba sincs, de ha valaki jön akkor az ajtó előtt leveszi cipőt. Ez annyira alap dolog, undorító hogy az utcán járkáltok, aztán meg a szobában? Úgyhogy gyerek van a házban? tudod mennyi mindent hozhattok be a Toxoplazmózistol kezdve bármit?
16 hónapos a gyerekem, de szerintem még soha nem kellett egy nap háromszor átöltöztetni, ez nem normális dolog.
Egyébként nekünk is szárítógépünk van, nálunk sem fért el a fürdőben ezért a konyhában van, senkit sem zavar.
Mint oly sok más esetben, itt is a megelőzès a legèsszerűbb.
Ha jól látom kaptál tanácsokat egyèbkènt...
Márpedig sok lehetőség nincs. A száradást gyorsítani csak szárítógéppel lehet - ezt találták az általad vázolt problémára, ezért ez a legjobb, de segíthet a helyiségben elhelyezett páramentesítő készülék is.
A szárítógépnek több előnye is van - nem foglal annyi helyet, mint a teregetés, puhák, szöszmentesek a ruhák, vasalni sem kell annyit, nem vizesedik az ablak, nem penészesedik a fal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!