Anyukák! Hogyan szárítjátok a kimosott ruhákat? Én egyszerűen nem tudom utolérni magam a mosással.
Én írtam. Nem csak meleg kell, hanem légmozgás és alacsony páratartalom. Ha csukott ablak elé a konvektorhoz odateszed, akkor végülis ledunsztolod az egészet, olyan mintha lefedett lábosban vizet forralnál és azon szurkolnál, hogy tűnjön el belőle a víz és a gőz. Nem tud hova távozni.
Nálunk is egybe van a nappali és a konyha, ráadásul az előszoba sem leválasztható ajtóval, megsincs mocsok a házban. Kevés undorítóbb dolgot tudok elképzelni mint a kinti cipőben sétálgatást ott bent. Alap a vendégeknek is, hogy a cipőt levegyék.
anno én minden pelenázásánál v etetésnél is cserélhettem a ruháit, és volt kinti, benti is. Nálam is napi szinten ment a gép. Most meg az intézmény miatt. napi szinten hozok haza szennyest, minden nap másban van bent és pótruhát is mindig vinni kell.
Nálunk szárítókból áll a lakás teregetni. úgy kell kerülgetni mindet....és a mi ruháink rá sem férnek már, mert a gyereké még mindig vizes, még mindig nyirkos. mire nagynehezen megszárad, már jöhet a kövi stóc gyerekruha, ágyneműk..
ennyit vasalni napi szinten lehetetlen.
tervezem én is szárítót venni, de nekem az a tapaztalatom, hgy nem szívják el jól a párát, és igaz forrók a ruhák amikor kiveszi az ember, de teregetheti ki, mert nyirkosak..
vagy pont rossz szárítókba futottam eddig...?(szülőknél, külföldi albérletben, stb)
3 gyerek(kamasz,2.osztályos,középső csoportos ovis),mosókonyha.Ami extra a házban,hogy helyiségenként szabályozható a hőmérséklet.A szellőzés/szellőztetés szintén kiváló.Volt-és lehetne-szárítógépem,de nem szerettem (hiába volt forró a ruha,számomra mégsem volt száraz)így nem is opció.Naponta mosok,a ruhák-a fentebb említett okoknak köszönhetően-órák alatt csontszárazak.
Azt csak halkan jegyzem meg,hogy nálunk soha senki nem jött/jöhetett be utcai cipővel.Előszoba,cipő levesz.Ennyi.Érdekes módon eddig ebből nem volt konfliktus(legalább is az elmúlt 24 évben nem).Őszintén és komolyan mondom,akinek nem tetszik ne jöjjön!Vért izzadok,hogy 5 személy mellett tisztaság legyen-150 nm a házunk-akik jönnek hozzánk tiszteljenek meg annyival,hogy leveszik a "kutyaszaros",piszkos cipőjüket.
Attól, hogy egyben van a nappali a konyhával, még nem kell cipővel mászkálni benn. Ezt nem is értem. Szerintem tök alap, hogy a bejáratnál levesszük. A vendégeknek is.
Nem a gyereket kell állandóan öltöztetgetni, hanem a tisztaságra kicsit jobban odafigyelni. Tehát a megelőzéssel jobban jársz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!