Mit tennétek a helyembe?
Tudom nem ide kéne irni, de itt van sok gyerekes.
Az a helyzet, hogy 2 gyönyörű gyermekem van és jelenleg 8 hetes vagyok.
A férjem szeret inni amivel alapvetően nem lenne gondom ha tudná a határt de nem tudja.
Elmondtam neki többször már utálom ha butára issza magát es viselje a bunkó stilusomat el, mert képtelen vagypk tűrni mikor szinte habzik a szája.
Ha éppen kótyagos az nem zavar még röhögünk is.
De!
Többször előfordult, hogy rángatott, lökdösött és erősen szoritott.
Amit nem olyan régen megigért hogy nem fogja csinálni.
Ám tegnap mikor vezettem és hátul ült hót részegen kifejtettem a véleményem nem túl szépen sőt alpárian mert egyszerűen hányingerem attól mikor leissza magát. Erre ő elkezdett rugdosni és ütni, szoritotta a vállam meg folytott.
Nagyon nagyon kibuktam, mert igy nem tudom miért vállaljam be a 3. gyereket.
Megigérte nem csinálja többé, és azt is hogy visszább vesz. Ez persze kb 3 hónapig tartott.
Nem akarom elvetetni mert nem akarom megölni, de igy hogy neveljek 3 gyereket?
Ha nem iszik akkor dolgozik, tehát gyakorlatilag egyedül nevelem őket.
A 3. babát meg sem gondoltan volna elsőre sikerül mert egyik se jött elsőre. Igy nyugodtan vágtam bele mert mondom úgyse fog sikerülni.
De ez gaz!
A családom nem tudja mi folyik néha itthon. Csak azt tudják hogy egy rendes dolgos ember. Viszont az ő családja már azt hiszi rólam hogy egy hiszti p...a vagyok ami azért sz.. mert éget.
Oké. Értem. Nem sértődök.
Nyilván igazatok van lépnem kell.
Tud valaki olyan helyet hogy hol kell ezeket elkezdeni intézni?
Kiket kell felkeresni?
Rehabra kell beutalni?
A munka rovasára menne?
Nem szeretem az alkoholt.
Nem neked kell elintézned. Neki.
magadert.hu
Megpróbálom először ezt a beszélgetést ha józan.
Kimentettem a cimeket amiken keresztül lehet elkezdeni lépni.
Köszönöm szépen!
Ha a szavam már nem ér akkor hivom amit küldött valaki vital.hu cimet.
Még egyszer köszönöm!
Megpŕobálom utoljára, ha nem sikerül akkor megyünk a papámhoz ott elég hely van a 2 gyereknek és nekem.
Az is lehet hogy egy időre megmondon neki költözzön az anyjához, és ott gondolkozzon el mit akar.
Talán ez könnyebb is lenne.
Akkor talán rájönne nem viccelek.
Most a 2. napja iszik azóta nem szólok hozzá. Levegőnek nézem. Bántja mert próbálkozik velem, de ilyenkor se kedvesen hanem húzza a hajam, meg böki a hátam, meg azt mondja sz...ál le!
Annyira nincs értelme beszélnem vele ilyenkor.
Este együtt fürödtek a kicsik és ott állt mögötten a fürdőszobába és próbált volna foglalkozni velük hogy beszél hozzájuk.
Ma elmentünk a gyerekekkel inkább.
Holnap is elmegyünk inkább.
Levagyom törve! De megteszek mindent, hogy változzon a helyzetünk a gyerekekkel.
Itt a pontos leírása a játszmáitoknak. Ez a forgatókönyv mindig ugyanaz. A weboldalon segítséget is kérhetsz, létezik alkoholisták hozzátartozóinak is csoportfoglalkozás.
A cikkből a legfontosabb kulcsgondolat az alábbi:
"Amíg a szereplők játsszák a szerepeket, addig a függő nyugodtan ihat/használhat. A játszma csak akkor szűnik meg, ha a függő személy egyedül marad, ez pedig csak akkor történik meg, ha a többi szereplő eltűnik a játékból, vagyis kilép a szerepéből. Ez azért nehéz sokszor, mert a társfüggő családtag is megszokott bizonyos szerepeket, amikhez egy idő után már ragaszkodik. Íme egy példa: "Egyszer csak belépünk a játékba, anélkül, hogy észrevennénk. Aztán egyre következetesebben játszunk, és csodálkozunk, hogy ahelyett, hogy javulna, egyre romlik a helyzet. Ugyanakkor a legtöbb hozzátartozónak, anélkül, hogy tudatában lenne, vagy beismerné, szüksége van erre a játékra. Önmagán is megfigyelheti ezt: érzi, hogy ura a helyzetnek, hogy összefogja a családot függő férje magatartása ellenére is, és ez hízeleg a hiúságának. Valójában zavarná, ha a beteg meggyógyulna."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!