Váálalnátok a helyembe gyereket?
Mi is albiban lakunk, két gyermekünk van. Nemrég "becsúszott" a harmadik (sajnos elvetéltem). Én vállaltam volna. DE!!! Szerencsére anyagilag elég jól állunk (tudunk spórolni saját lakásra, még ha csak lassan is...). Viszont volt olyan amikor nagyon akartam még gyerkőcöt, de nagyon kevés pénzünk volt és az eszemre kellett hallgatnom (persze, ha véletlen lett volna, akkor képtelen lettem volna elvetetni, de nagyon szűkösen lettünk volna).
Szóval szerintem sem kellene, bármennyire is szeretnéd. Szeresd a meglévő hármat, adj meg nekik mindent, amit lehetőségeid engednek.
Sajnálom, de mindenkinek ez lenne a legjobb ebben a helyzetben.
Nem, mert azt a 3-mat is fel kell nevelnetek. Rossz az anyagi körülmény, albérlet, bár talán az még nem is olyan gond, külföldön nem divat a saját lakás csak nálunk az.
Ha nagyon jók lennének az anyagiatok azt mondtanám persze vágjatok bele, bár lehet aztán pár év múlva meg rosszul fogtok állni anyagilag, de legalább a döntéskor adott volt minden anyagi helyzet. Így viszont inkább ne.
Az hogy szülnél még egy dolog, olyan mint pl de jó lenne megint elutazni nyaralni valahova. Nem pont olyan a hasonlat tudom, de hogy értsd az ember mindig vágyik valamire, lehet a gyerek utáni vágy erősebb, mint egy utazás, de azt sem lehet minden évben :)
Esetleg várjatok aztán,ha úgy alakul akkor pár év múlva.
Én még a második babát sem merem bevállalni :) pedig beleférne az anyagiakba, saját lakás, csak az a gondom, hogy lehet bírni 2 gyerekkel? Na de 3-mal ???? :)))))
Jó ez így hidd el, 4 gyerekkel már még szűkösebb lenne az anyagi helyzet, kevesebb jutna a nagyobbakra, nekik meg gondolom egyre több kiadás lesz.
anyagi helyzetetek rossz.
akkor hova szülnél 4.-et? vagy majd eteti a szomszéd a másik hármat csak te babázhass?
nem értem miért kérdezed... vagy gondoltad majd valaki azt írja, hogy 4csp-ből és 1 gyesből szépen lehet élni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!