Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tennétek a helyembe?

Mit tennétek a helyembe?

Figyelt kérdés

Tudom nem ide kéne irni, de itt van sok gyerekes.

Az a helyzet, hogy 2 gyönyörű gyermekem van és jelenleg 8 hetes vagyok.

A férjem szeret inni amivel alapvetően nem lenne gondom ha tudná a határt de nem tudja.

Elmondtam neki többször már utálom ha butára issza magát es viselje a bunkó stilusomat el, mert képtelen vagypk tűrni mikor szinte habzik a szája.

Ha éppen kótyagos az nem zavar még röhögünk is.

De!

Többször előfordult, hogy rángatott, lökdösött és erősen szoritott.

Amit nem olyan régen megigért hogy nem fogja csinálni.

Ám tegnap mikor vezettem és hátul ült hót részegen kifejtettem a véleményem nem túl szépen sőt alpárian mert egyszerűen hányingerem attól mikor leissza magát. Erre ő elkezdett rugdosni és ütni, szoritotta a vállam meg folytott.

Nagyon nagyon kibuktam, mert igy nem tudom miért vállaljam be a 3. gyereket.

Megigérte nem csinálja többé, és azt is hogy visszább vesz. Ez persze kb 3 hónapig tartott.

Nem akarom elvetetni mert nem akarom megölni, de igy hogy neveljek 3 gyereket?

Ha nem iszik akkor dolgozik, tehát gyakorlatilag egyedül nevelem őket.

A 3. babát meg sem gondoltan volna elsőre sikerül mert egyik se jött elsőre. Igy nyugodtan vágtam bele mert mondom úgyse fog sikerülni.

De ez gaz!

A családom nem tudja mi folyik néha itthon. Csak azt tudják hogy egy rendes dolgos ember. Viszont az ő családja már azt hiszi rólam hogy egy hiszti p...a vagyok ami azért sz.. mert éget.

2016. okt. 11. 14:16
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
46%
Gyakorlatilag én is tök egyedül vagyok a két gyerekkel. Már az elsővel is egyedül voltam, de akartam a másodikat, és imádom őket. Sokszor elgondolkodom, hogy hiba volt ebbe a kapcsolatba belekezdeni, de az biztos, hogy ha nem tettem volna, a gyerekeim nem lennének. Nekem csak ők számítanak. Téged sajnállak, sajnos nem tudok mivel segíteni.
2016. okt. 11. 16:06
 22/46 anonim ***** válasza:
69%

Én megértem min mész keresztül,bar nálunk nem volt bántalmazás semmilyen formája, sőt engem akkor szeretett a legjobban mikor be volt ba..va. megengedhette magának hogy sokat igyon mert nagyon laza munkahelye volt akkoriban. Sokszor ültem le vele beszélni erről,mindig mondta hogy megvaltozik, igen volt hogy egy kicsit vissza vett de utána minden kezdődött előröl. Ez így ment 9 évig,aztan teherbe estem, itt megjegyezem,hogy terveztük a babát annak ellenére hogy tudtam hogy milyen(persze csak azért mert nem járt agresszíoval az ittasága). Terheesegem alatt sokat valtozott talán heti 2x volt olyan hogy megivott 3-4 sort a barátjával. Nekem ez sem tetszett, pedig tényleg igyekezett. Féltem attól hogy mi lesz ha már meg lesz a pici, de szerencsére jobb lett a helyzet sőt munkahelyet is váltott, ami felelősségteljesebb így nem is teheti meg azt hogy igyon. Persze esténként 1 2 sör itthon belefér, de hétvégenként még mindíg van hogy kicsit jobban elereszti magát a kelleténél de ebből nem szoktam már vitát generalni mert egyrészt tényleg sokat dolgozik és én úgy vélem enyi jár neki is másrészt meg tényleg olyankor úgy tud szeretni minket (persze amúgy is), és nem jár el kocsmazni, haverozni. Mindenben segít a gyerek körül a háztartás körül.

Persze a te helyzeted más, valószínű itt már szakember segítségére lenne szükség mert ő beteg. Beszélj vele ,nem kell egybol megfutamodni persze ha már bántalmazásra kerül a sor akkor nincs választás, de elsősorban segíteni kell megoldani a problémát és ha ő ebben nem társ akkor jobb lenne nektek nélküle.

2016. okt. 11. 16:08
 23/46 A kérdező kommentje:

A családom nem tudja, a barátnőm nem tudja.

Egyedül a mostohatesóm hallotta 1x. De ő kinn él Angliaba. Azt mondta oda bármikor mehetünk. Ha itthon van akkor mindent megtudok vele beszélni. De dolgozik allandóan meg ugye 2000 kmre van tőlem.

2016. okt. 11. 16:11
 24/46 anonim ***** válasza:
100%

Azt kérdezted, más mit tenne, mit tesz ilyen kapcsolatban.

Anyukám benne maradt, nem vált el, nem köszöntük meg neki.

Sokkal jobb lett volna csonka családban, mint egy alkoholistával.

A te gyerekeid se lesznek hálásak.

2016. okt. 11. 16:16
 25/46 anonim ***** válasza:
100%
Felvenném videóra és megmutatnám neki, hogy szembesüljön magával.
2016. okt. 11. 16:21
 26/46 A kérdező kommentje:

Mindig azt mondja szeret, imad es ha elhagynánk megölné magat.

Az egesz családja alkesz volt.

De tényleg.

Nem tudom hol kell szakembert keresni?

Hol tudok erről komolyabb emberrel beszélni?

Nem tudom a munkája rovására menne e?

Vagy hogy mi lenne?

Ebben elni nem szeretek. Nagyon szeretem őt mindig szeretni fogom de nekem is van egy poharam. Az meg evidens ha 1x is kezet enelne valamelyik gyerekre akkor feljelenteném. Ezt ő pontosan tudja. Meg azt is hogy elhagynám.

Nem hisz nekem mikor azt mondom ha igy folytatod elveszited a családod. Röhög bele az arcomba es aztondja hü..e vagy te csak a sok hormon miatt vagy ilyen.

Nem latja hogy nem szivesen megyek vele sehova még ha itthon is van akkor én egyedül megyek a 2 gyerekkel.

Akkor kezd el aggódni ha már több órája oda vagyok. Akkor hiv hol vagy már?

Hol voltál?

Volt már hogy sirt. Volt hogy nem szóltam hozzá.

Nagyon sajnalom hogy ennyire elkényelmesedett.

Nem jár amúgy bulizni meg kocsmázni itthon iszik.

Régen focizott de tönkre ment a térde és nem birja.

Van egy haverja aki szintén állandóan iszik ha csak teheti.

Nem is tudom hogyan kéne elkezdenem mondani a csaladomnak ezeket a dolgokat.

Fogalmam sincs. Nagyapámnak egy akkora törés lenne. Nagyon szereti. Anyám szintén imadja.

2016. okt. 11. 16:23
 27/46 A kérdező kommentje:
Lehet felveszem. Mar 1x lefotoztam akkor teljesen elvörösödött szégyenébe.
2016. okt. 11. 16:25
 28/46 anonim ***** válasza:
100%

#7 vagyok

En ezt végignéztem a bátyám családjával. Egyre több ital, fogadkozasok, elvonó. Aztán verekedés, a végén a feleség is társ lett az ivasban.

Egy lányuk van, most 20 éves. Pszichológus, szervi problémák. Se munkája, se barátja. Nem csonka családban nőtt fel, hanem egy alkoholistaval.

Te mentegeted a helyzetet, sőt, mintha te szegyellned a családod, a barataid előtt.

Csak akkor nem értem, miért kerdeztel.

Nem bántani akarlak. Lehet, azt vartad, majd megnyugtatunk, hogy minden rendbe jön. Sajnos, nem fog. A férjednek segítségre lenne szüksége, de előbb be kellene látnia, hogy bajban van.

Persze, allhatsz mellette, és tamogathatod, de ha ő nem akarja, nem fog menni. Nem fogadkozás kell, hanem konkrét cselekvések.

2016. okt. 11. 16:28
 29/46 anonim ***** válasza:
48%

1. nem szültem volna egyet sem

2. ezt sem szülném meg, ha még van választási lehetőség.

3. pakolnék és otthagynám, vagy kizárnám és feljelenteném

4. ha még egyszer a közelembe jönne, addig verném, míg mozog

5. telibe fosom a rokonságot, üsse őket, ha akarja! Lehet magukhoz venni és nézni a fejét részegen.

N32

2016. okt. 11. 16:50
 30/46 anonim ***** válasza:
79%

'Mindig azt mondja szeret, imad es ha elhagynánk megölné magat"

Megköszönném a lehetőséget és felajánlanám a szomszéd hidat.

2016. okt. 11. 16:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!