Miért lett divat manapság az anyákat áldozatként beállítani?
tele van a net az ilyenekkel:
"leghalványabb fogalmad sincs arról, mennyire hihetetlenül idegtépő és fárasztó MUNKA egy kisbabát ellátni."
"tompa vagy a kialvatlanságtól, hogy már hallucinálsz és sírsz"
"mennyire súlyos felelősség, amikor megérted, hogy egy élet van rádbízva, amiért minden percben te vagy a felelős."
Az emberiség kezdete óta vannak anyák, akik vitték a háztartást, nevelték a gyereket. Az ilyeneket íróknak is volt anyjuk, aki valószínű nem siránkozott és nem tekintette magát saját gyereke áldozatának. Ráadásul manapság nem kézzel mosnak a patakban, van mosogatógép, gőzölős vasaló, míg 100 évvel ezelőtt több gyerek is volt, meg ezek sem voltak. Még sem lehetett a korabeli irományokban ilyen siránkozásokat olvasni.
Anyák, miért siránkoztok, hogy gyereket kell nevelnetek?
Azt, hogy mit szenvedek, azt kérdezd meg a hónapokig tartó szédülésemtől, az akadozó beszédemtől, és a hasmenéstől, amit a kialvatlanság okozott. Az éjjeli pánikrohamomtól, amikor zihálva vettem a levegőt, és gyomorgörcsben fetrengtem az ágy egyik oldalától a másikig gurulva, és sírtam. A depressziós szorongásomtól, ami átfutott rajtam, ha elment egy idegen a gangon az ajtónk előtt.
Na, mert a kóros kialvatlanság ilyen fizikai és szellemi leépülést okoz.
Ezért lesz a fiam egyke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!