Hogyan terveztétek meg a kistesó jövetelét?
Mi is terveztük a másodikat (az elsőt is, rá nem kellett várni, nászéjszakás baba volt). Szoptattam, és nem volt peteérésem, pedig már nagyon akartam volna. Végül egészségügyi okokból 10 hónaposan abbahagytam a szopit. Rá 2 hónapra jött meg először. Aztán megjött még egyszer, és utána terhes is lettem :) (Megint első próbálkozásra, ha úgy vesszük.) Most a másodiknál ovutesztet használtam, hogy biztosra menjünk.
22 hónap lesz a babák között (most vagyok terhes a másodikkal).
1.vagyok.
Olyan mint egy terhesteszt. Pici papírcsík, rá kell pisilni, perc múlva csíkos lesz vagy nem.
Jelzi azt a hormont, amitől tüszőrepedés lesz. Amikor pozitív, akkor kell együtt lenni, illetve másnap. Elvileg a pozitív teszt után 24-36 órával van tüszőrep.
A tesztet mindig délután kell csinálni, ugyanabban az időben. Akkor pozitív, ha az "új" csík erősebb az eredeti tesztcsíknál. Ha halványabb, akkor még vagy már negatív a teszt.
Ha 28 naposak a ciklusok, szóval kb a 14.napon van a tüszőrep, akkor érdemes elkezdeni a 11.napon, hogy lásd, ahogy fokozatosan erősödik a csík.
Nekem jó volt, mert az ovuteszttől tudtam meg, hogy nem 28 naposak a ciklusaim(mint terhesség előtt), hanem 35!
A teszvesz és a vatera tele vannak 10-15 darabos ovulációs teszt csomagokkal, nagyon sokan árulnak!
Írj még, ha van kérdés :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!