Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan terveztétek meg a...

Hogyan terveztétek meg a kistesó jövetelét?

Figyelt kérdés
1 éves múlt a babám, egy hónapja. Pár hónap múlva államvizsgázom és utána nagyon szeretnék teherbe esni (28 éves vagyok). Már 3 normális idejű menstruációm volt egymás után. Arra gondoltam, hogy megtervezzük a második babót is. Bár az elsőt úgy terveztük, hogy mikor jön, jöhet. (ez másfél év volt). De most azért nem szeretnék ennyi időt hagyni.
2010. ápr. 24. 21:44
 1/8 anonim ***** válasza:

Mi is terveztük a másodikat (az elsőt is, rá nem kellett várni, nászéjszakás baba volt). Szoptattam, és nem volt peteérésem, pedig már nagyon akartam volna. Végül egészségügyi okokból 10 hónaposan abbahagytam a szopit. Rá 2 hónapra jött meg először. Aztán megjött még egyszer, és utána terhes is lettem :) (Megint első próbálkozásra, ha úgy vesszük.) Most a másodiknál ovutesztet használtam, hogy biztosra menjünk.

22 hónap lesz a babák között (most vagyok terhes a másodikkal).

2010. ápr. 24. 21:50
 2/8 A kérdező kommentje:
okés, tudatlan vagyok ebben a témában. Mi az az ovuteszt:$. Bocsi:).
2010. ápr. 24. 21:52
 3/8 A kérdező kommentje:
rákerestem. Köszönöm.
2010. ápr. 24. 21:55
 4/8 anonim ***** válasza:

1.vagyok.

Olyan mint egy terhesteszt. Pici papírcsík, rá kell pisilni, perc múlva csíkos lesz vagy nem.

Jelzi azt a hormont, amitől tüszőrepedés lesz. Amikor pozitív, akkor kell együtt lenni, illetve másnap. Elvileg a pozitív teszt után 24-36 órával van tüszőrep.

A tesztet mindig délután kell csinálni, ugyanabban az időben. Akkor pozitív, ha az "új" csík erősebb az eredeti tesztcsíknál. Ha halványabb, akkor még vagy már negatív a teszt.

Ha 28 naposak a ciklusok, szóval kb a 14.napon van a tüszőrep, akkor érdemes elkezdeni a 11.napon, hogy lásd, ahogy fokozatosan erősödik a csík.

Nekem jó volt, mert az ovuteszttől tudtam meg, hogy nem 28 naposak a ciklusaim(mint terhesség előtt), hanem 35!

A teszvesz és a vatera tele vannak 10-15 darabos ovulációs teszt csomagokkal, nagyon sokan árulnak!

Írj még, ha van kérdés :)

2010. ápr. 24. 21:57
 5/8 A kérdező kommentje:
Oké. Lehet, hogy lesz, mert érthetőbben írtad le, mint egyes netes cikkek. Köszönöm.
2010. ápr. 24. 22:05
 6/8 anonim ***** válasza:

1.2. vagyok, ajánlom ezt az oldalt:

[link]

2010. ápr. 24. 22:06
 7/8 A kérdező kommentje:
okés! Köszönöm!!
2010. ápr. 24. 22:14
 8/8 anonim ***** válasza:
Mi az elsőt is terveztük, de csak a 6. hónapban jött. Aztán a 2. elsőre, és a 3. terhesség második hónapban, de sajnos azok a babák nem akartak megszületni. A 4. terhesség is hamar összejött, aki remélem már meg is születik!:)
2010. ápr. 25. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!