Lányok! Akik nem terveztétek a babát, de"összejött". Párod hogy fogadta? Megtartottátok? Mennyi idősek voltatok ekkor?
Én 20 éves vagyok, párom 26. Nem volt kérdés, hogy megtartjuk-e, de az én családommal kicsit hadilábon álltunk. És még csak most leszünk együtt 1 éve. Persze ilyenkor lehet gondolkodni, hogy felelőtlenek... de én tudom, hogy ő életem párja és most már a gyermekem édesapja is. Kitörő örömmel fogadta. ((:
Ő már nagyon vágyott rá.
20hetes km
nálunk kérdéses volt,eleve csak szüneteltettem a tabit és kúppal próbálkoztunk.Baba lett belőle,legalábbis nagyon valószínű,mert pozitív a teszt!
Kedves Első!Attól,hogy fiatalok vagyunk,nem vagyunk felelőtlenek szerintem.Sok boldogságot!
Én 19 voltam,párom 26 amikor becsúszott.
sírtam a 2csík felett,abortuszra akartam menni,de akkor már rég késő volt,15hetes voltam.
Azóta lassan 3éves :D
22 voltam a párom 25.nagyon örültünk neki annak ellenére hogy nem terveztük (én is szüneteltettem a gyógyszert csak 1 hónapot).
teljesen megváltozott az életünk!!
már 19 hónapos a nagy lányom :-)
24/N
szia
én 22 éves a párom 25 volt. mi mikor össze jött a baba 3 hónapja ismertük egymást. 5,5 éves házasok vagyunk a lányunk 5 éves a legkisebb lányunk pedig 6 hónapos. rövid ismeretségből is lehet jó házasság, nem kell hozzá évekig ismerkedni.
ha a gyerek jönni akkor jön.
én 21 voltam, párom (azóta a férjem), 23. Mi terveztük az igaz, csak azért írtam be, mert mi 2 hónap után döntöttük el, hogy legyen. Megismerkedésünk másnapján összeköltöztünk, tehát 2 hónapja éltünk akkorra már együtt, ehhez képest csak az 5. hónapra jött össze. 1 héten belül szülök. És azóta is álompáros vagyunk. Nem a kor és az együtt töltött idö számít, hanem az összhang.
Valóban nem kell annyit ismerkedni!:)
Gratulálok nektek a picihez!!!:) Remélem sok örömöt hoz nektek a házhoz!!:)
22/L 38+6 hetes
Kedves Utolsó! Mi is a megismerkedésünk másnapján költöztünk össze.Furcsállotta mindenki,de nekünk így volt jó.
Gratula a babákhoz!
Párom 26 volt, én 27 és majdnem 7 éve voltunk együtt
Azóta a "pici" 10 és fél éves, és van egy második is, ő 1,5.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!