Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Lányok! Akik nem terveztétek...

Lányok! Akik nem terveztétek a babát, de"összejött". Párod hogy fogadta? Megtartottátok? Mennyi idősek voltatok ekkor?

Figyelt kérdés
Mi se terveztük még,de nem baj,hogy terhes vagyok,örülünk neki.Házam van,hitel nincs és örömteli párkapcsolatban élünk,igaz,csak 1,5éve vagyunk együtt a Drágámmal.20 éves vagyok,a Párom 23.
2010. szept. 3. 19:35
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Én 20 éves vagyok, párom 26. Nem volt kérdés, hogy megtartjuk-e, de az én családommal kicsit hadilábon álltunk. És még csak most leszünk együtt 1 éve. Persze ilyenkor lehet gondolkodni, hogy felelőtlenek... de én tudom, hogy ő életem párja és most már a gyermekem édesapja is. Kitörő örömmel fogadta. ((:

Ő már nagyon vágyott rá.

20hetes km

2010. szept. 3. 19:41
 2/14 A kérdező kommentje:

nálunk kérdéses volt,eleve csak szüneteltettem a tabit és kúppal próbálkoztunk.Baba lett belőle,legalábbis nagyon valószínű,mert pozitív a teszt!

Kedves Első!Attól,hogy fiatalok vagyunk,nem vagyunk felelőtlenek szerintem.Sok boldogságot!

2010. szept. 3. 19:46
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Én 19 voltam,párom 26 amikor becsúszott.

sírtam a 2csík felett,abortuszra akartam menni,de akkor már rég késő volt,15hetes voltam.

Azóta lassan 3éves :D

2010. szept. 3. 19:53
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

22 voltam a párom 25.nagyon örültünk neki annak ellenére hogy nem terveztük (én is szüneteltettem a gyógyszert csak 1 hónapot).

teljesen megváltozott az életünk!!

már 19 hónapos a nagy lányom :-)

24/N

2010. szept. 3. 20:23
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

szia

én 22 éves a párom 25 volt. mi mikor össze jött a baba 3 hónapja ismertük egymást. 5,5 éves házasok vagyunk a lányunk 5 éves a legkisebb lányunk pedig 6 hónapos. rövid ismeretségből is lehet jó házasság, nem kell hozzá évekig ismerkedni.

ha a gyerek jönni akkor jön.

2010. szept. 3. 21:42
 6/14 anonim ***** válasza:

én 21 voltam, párom (azóta a férjem), 23. Mi terveztük az igaz, csak azért írtam be, mert mi 2 hónap után döntöttük el, hogy legyen. Megismerkedésünk másnapján összeköltöztünk, tehát 2 hónapja éltünk akkorra már együtt, ehhez képest csak az 5. hónapra jött össze. 1 héten belül szülök. És azóta is álompáros vagyunk. Nem a kor és az együtt töltött idö számít, hanem az összhang.

Valóban nem kell annyit ismerkedni!:)

Gratulálok nektek a picihez!!!:) Remélem sok örömöt hoz nektek a házhoz!!:)

22/L 38+6 hetes

2010. szept. 4. 09:04
 7/14 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó! Mi is a megismerkedésünk másnapján költöztünk össze.Furcsállotta mindenki,de nekünk így volt jó.

Gratula a babákhoz!

2010. szept. 4. 10:57
 8/14 anonim ***** válasza:

Párom 26 volt, én 27 és majdnem 7 éve voltunk együtt

Azóta a "pici" 10 és fél éves, és van egy második is, ő 1,5.

2010. szept. 4. 14:07
 9/14 anonim ***** válasza:
szia!5nappal azelött teszteltem pozitívat mielött két évesek lettünk!én sírtam, párom meg köpni nyelni nem tudott!nem volt kérdés hogy megtartjuk e!azóta már négy hónapos kisfiú!én 21 párom 23éves!
2010. szept. 4. 14:13
 10/14 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat.
2010. szept. 4. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!