Lányok! Akik nem terveztétek a babát, de"összejött". Párod hogy fogadta? Megtartottátok? Mennyi idősek voltatok ekkor?
Szia!
Mindketten 26 évesek voltunk, 9 hónapja "jártunk", amikor terhes lettem. 3 hónap non-stop bőgés és agyalás után döntöttem el, hogy én mindenképpen megtartom, lesz ami lesz, ő meg választhat, én nem kényszerítem semmire, ha nem akarja, leléphet nyugodtan. Velem maradt :)
Nem volt semmink, először Anyuéknál laktunk, majd az ő szüleihez költöztünk és ott beépítettük a tetőteret, teljesen külön bejáratú lett. A nagy fiam már 4 éves lesz és van már egy kicsi is, 10 hónapos.
A mi kapcsolatunknak nagyon jót tettek a gyerekek, mindketten felnőttünk mellettük, ha ők nincsenek, szerintem már nem lennénk együtt, mert én nagyon féltem az elköteleződéstől, alig akartam összeköltözni is.
Ha megvan mindenetek, nincs anyagi problémátok és valamennyire már kiéltétek magatokat, akkor szerintem hajrá! Jó, hogy ilyen fiatalok vagytok, mostanában szinte csak 35 fölött szülnek a nők... 26 évesen én voltam a legfiatalabb a kórházban, mikor szültem.
szia én 27 voltam a párom 30 amikor bejött a baba két évet voltunk előtte ebböl 1 évet éltünk együt már! Nem kényszerítettem őt semmire hogy márpediglen velem kell hogy maradj mert itt a baba! Ő azt választotta hogy velem marad és vállalja a babát is!
Most 29 éves vagyok a párom meg 32 amikor becsúszott a baba akkor ő annyira nem akarta sok volt a vita! de végén győzött a szeretett!!!!
Most 16 hós a kisfiam
és 23+3 hetes a pocaklakó amit még nem tudunk milyen nemű lesz mivel nem akar mutatkozni!!
Mi 3hónapja jártunk amikor terhes lettem, 3hónapos terhes voltam, amikor a szüleihez költöztünk. A családom "kitörő lelkesedéssel" fogadta... Most 15hónapos a kicsi, a legkisebbel 25hetes vagyok. Okt esküszünk.
Teljesen külön élünk a szülőktől, saját lábon. És nem volt kérdés, hogy mi lesz az első manóval, a tesóval picit vacilláltunk, mert kis korkülönbség, mivanhafelmondanak, végül úgy döntöttünk, hogy megtartjuk, viszont a további gyermekáldást nagyon igyekszünk kivédeni. 24évesek vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!