Terveztetek a babatokat, vagy veletlenul fogant meg, es vallaltatok?
Figyelt kérdés
2009. júl. 5. 20:45
1/13 anonim válasza:
Szerettem volna, de később. Ő viszont nem várt, gyógyszi mellett jött és át kellett rendezni az életünk, de megérte. Szóba sem került, hogy ne tartsam meg.
2/13 anonim válasza:
Én még igazából nem nagyon szerettem volna, igaz gyógyszert nem szedtem, mert a párom Pesten dolgozott szinte 1 évig így nem nagyon volt itthon, feleslegesnek tartottam, meg anyukám is akkor halt meg, teljesen kész voltam. Aztán mégiscsak "besikerült", de nem bántam meg 27 éves vagyok a párom 31 és már 8 éve vagyunk együtt. Kislányunk most 4 hónapos és imádjuk :))
3/13 anonim válasza:
Tervezett volt, és szerencsére csak három hónapot kellett várnunk, hogy "megkössön a gipsz" :-)
4/13 anonim válasza:
Tervezett volt,fél évet vártunk mire sikerült. :-D
Már csak 1 hónap,és a kezemben tarthatom...
5/13 anonim válasza:
Nekem nem volt tervezett.Gyógyszer mellett lett,a párom nem akarta, egyedül is megharcoltam érte,nem engedtem hogy "megöljék".a párom végül mellettem maradt, és napjában többször megköszöni hogy nem engedtem neki, megtartottam a babát.azóta van egy 6hós csodálatos kisfiúnk,én 22 vagyok,de életem legjobb döntését hoztam meg.a kapcsolatunk nem a legjobb,de engm már csak a fiam boldogsága,az ő jövője érdekel.nem tudom miért kérdezted, de ha a véletlen miatt, csak a saját szívedre,eszedre halgass a döntésben.sok boldogságot.
6/13 anonim válasza:
mi 4 év házasság után döntöttünk úgy karácsonykor,hogy na most már ha akar jöhet a baba.igaz volt hogy védekeztünk,de február 2.a körül megfogant a fiunk.imádjuk,már 8hónapos
7/13 anonim válasza:
tervezett volt, bar nem voltunk meg ragorcsolve, inkabb csak ugy, hogy ha jon, nagyon orulunk neki.
8/13 anonim válasza:
Terveztük a babát. Sajna már előtte volt 2 vetélésem . Teli félelemmel indultam neki egy újabb terheségnek . 4 hónap rosszullét, hányás . Pecsételés, kórház. Gondolhatjátok ,hogy féltünk. De megérte, 9-én lesz 8 hós a lányunk. Más se keseredjen el ,sikerülhet.
9/13 anonim válasza:
Mi terveztük,de 3 évig nem jött össze.Aztán természetes uton sikerült,jött amikor jönni akart.Erre a hónapra vagyok kiirva,mostmár bármikor jöhet a kisfiunk.Már nagyon várjuk:)
10/13 anonim válasza:
terveztük, 2 hónap alatt sikerült. most 11 hós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!