Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti védőnőtök is elkéri lefénym...

Ti védőnőtök is elkéri lefénymásolni a gyerek orvosi papírjait (zárójelentések, szakorvosi vélemények)?

Figyelt kérdés

Ez szabályos?

Van ehhez joga?

Szerintem max. betekinthet, elkérheti, de semmi szükség nincs rá, hogy ő is rendelkezzen példánnyal.

A gyerekorvos más tészta, neki természetes, hogy mindent leadunk.

Tudtok jogszabályi hivatkozást?

Nem óhajtom a bizalmas papírokat beszolgáltatni, de a védőnő ragaszkodik hozzá.

#védőnő #orvosi_titok
2016. okt. 4. 10:01
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
63%

Védőnő vagyok, és erre azért van szükség, mert hozzá kell csatolni a gyermekegészségügyi törzslaphoz, mint ahogy az állandóan szedett gyógyszereit, allergiáit, baleseteket. Hidd el nem azért csinálja mert nincs jobb dolga és csak fontoskodni akar.

De itt egész jól össze van szedve miért is kéri ezeket:

[link]

2016. okt. 4. 15:05
 22/42 anonim ***** válasza:
41%
És jó orvos lehet a barátnőd, aki ennyire lenézi a védőnőket. Nem vagyunk hülyék, pontosan értjük mi van leírva a leletekre, ugyanis mi is tanultunk orvosi latint, gyerekgyógyászatot, szülészet.
2016. okt. 4. 15:09
 23/42 anonim ***** válasza:
63%
Én fénymásolók neki :). Mondjuk engem nem zavar. Tényleg miért zavar? Amúgy egészségügyi főiskolán tanulnak 4 évet. Értenek mindent ami a kórházi papírokon rajta van. a barátnőd egy kicsit beképzelt... te meg paranoiás.... :)
2016. okt. 4. 15:27
 24/42 anonim válasza:
50%

Nálunk is bekéri a fénymásolt példányt,és ez eddig nálunk sosem volt probléma.

Ez a dolga,hogy figyelje a gyerek fejlődését.

Úgyhogy nem kell összeesküvéseket szőnöd.

2016. okt. 6. 19:18
 25/42 anonim ***** válasza:
36%

"Nem vagyunk hülyék, pontosan értjük mi van leírva a leletekre, ugyanis mi is tanultunk orvosi latint"

Tényleg? és mit kezdesz az információval amit "értesz"?

minek az neked? gyógyszert fogsz felírni? vagy lesz bárkinek bármi haszna belőle,hogy te "érted",hogy az orvos mit írt oda?

ez az egész védőnősdi egyáltalán semmire se jó,csak,hogy néhány házitündérrel kevesebb munkanélküli legyen.

2016. okt. 6. 20:42
 26/42 anonim ***** válasza:
52%
Az ilyenek miatt mint a kérdező meg az utolsó hagyják el sokan a pályát. és nekem nincs hasznom abból hogy értem, a szülőnek viszont annál több, mivel, ha bárminemű problémája van a gyereknek, pl asthma, és arra kiírnak valami új támogatási formát, a védőnő tudni fog róla, és szól az anyának hogy igényelje meg. De ezt a hozzátok hasonló nagyokosoknak hiába mondanám, kíváncsi vagyok, neked utolsó pl mi a végzettséged? Gondolom nem olyasmi, ami akkora hasznára lenne az emberiségnek, tehát csak arra való, hogy a hozzád hasonlóak ne legyenek munka nélkül, nem igaz?
2016. okt. 6. 21:02
 27/42 anonim ***** válasza:
68%
A helyesírásodból kiindulva biztosan nincs nemhogy diplomád, de érettségid se nagyon.
2016. okt. 6. 21:03
 28/42 A kérdező kommentje:

Röhej a köbön.

A belinkelt irományban szó nincs arról, hogy a "gondozásba vettnek" kötelessége átadni a leleteket.

Csak azt taglalja, hogy hogyan kezelje a támadónő a tudomására jutott adatokat.

Egyébként idáig sok vizet nem zavart a mi védőnőnk. Haszna ugyan nem volt, de problémát se jelentett.

Azt viszont nem értem, hogy miért nem ott fontoskodtok, ahol tényleg kellene?

Azoknál a kismamáknál, akik tudatlanságból nem jutnak el vizsgálatokra, azoknál a szülőknél, akik 2-3 hónaposan hozzátáplálnak, kitámaaztják a gyereket, kompba teszik vagy ne adj' bántalmazzák...?

Miért annak a nyakára kell járni, aki nélkületek is elvan?

2016. okt. 14. 21:49
 29/42 anonim ***** válasza:
33%
Mit titkoltok annyira, hogy hozzatok aztan nem lehet menni? Kupi van, retek van? Nagyon gyanus;)
2016. okt. 14. 21:53
 30/42 anonim ***** válasza:
33%
én is erre tippeltem, utolsó! :)
2016. okt. 15. 16:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!