Ti védőnőtök is elkéri lefénymásolni a gyerek orvosi papírjait (zárójelentések, szakorvosi vélemények)?
Ez szabályos?
Van ehhez joga?
Szerintem max. betekinthet, elkérheti, de semmi szükség nincs rá, hogy ő is rendelkezzen példánnyal.
A gyerekorvos más tészta, neki természetes, hogy mindent leadunk.
Tudtok jogszabályi hivatkozást?
Nem óhajtom a bizalmas papírokat beszolgáltatni, de a védőnő ragaszkodik hozzá.
Védőnő vagyok, és erre azért van szükség, mert hozzá kell csatolni a gyermekegészségügyi törzslaphoz, mint ahogy az állandóan szedett gyógyszereit, allergiáit, baleseteket. Hidd el nem azért csinálja mert nincs jobb dolga és csak fontoskodni akar.
De itt egész jól össze van szedve miért is kéri ezeket:
Nálunk is bekéri a fénymásolt példányt,és ez eddig nálunk sosem volt probléma.
Ez a dolga,hogy figyelje a gyerek fejlődését.
Úgyhogy nem kell összeesküvéseket szőnöd.
"Nem vagyunk hülyék, pontosan értjük mi van leírva a leletekre, ugyanis mi is tanultunk orvosi latint"
Tényleg? és mit kezdesz az információval amit "értesz"?
minek az neked? gyógyszert fogsz felírni? vagy lesz bárkinek bármi haszna belőle,hogy te "érted",hogy az orvos mit írt oda?
ez az egész védőnősdi egyáltalán semmire se jó,csak,hogy néhány házitündérrel kevesebb munkanélküli legyen.
Röhej a köbön.
A belinkelt irományban szó nincs arról, hogy a "gondozásba vettnek" kötelessége átadni a leleteket.
Csak azt taglalja, hogy hogyan kezelje a támadónő a tudomására jutott adatokat.
Egyébként idáig sok vizet nem zavart a mi védőnőnk. Haszna ugyan nem volt, de problémát se jelentett.
Azt viszont nem értem, hogy miért nem ott fontoskodtok, ahol tényleg kellene?
Azoknál a kismamáknál, akik tudatlanságból nem jutnak el vizsgálatokra, azoknál a szülőknél, akik 2-3 hónaposan hozzátáplálnak, kitámaaztják a gyereket, kompba teszik vagy ne adj' bántalmazzák...?
Miért annak a nyakára kell járni, aki nélkületek is elvan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!