Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kisgyerekes anyukák, boldogok...

Kisgyerekes anyukák, boldogok vagytok?

Figyelt kérdés
Miért igen, mi nem jó, min változtatnál, ha tehetnéd, stb.
2016. szept. 20. 15:31
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én nagyon boldog vagyok :) gyönyörű, egészséges, okos 14,5 hónapos lányom van, akit imádok, a férjemmel a házasságunk szuper, és nagyon jó apa is. Anyagi gondunk nincs, bár gazdagok nem vagyunk, de az nem is hiányzik, kényelmesen élünk így is. Home office rendszerben dolgozom, kötetlen munkaidővel, és ez így is marad, úgyhogy mindenre jut időm, amire szeretném, hogy jusson, és eleget lehetek a lányommal is. Férjemnek is olyan a beosztása, hogy nem megy minden nap, 24 óra munka után 3 nap itthon, úgyhogy sokat tudunk együtt lenni. Mivel én is dolgozom, közösen visszük a háztartást, a gyerekkel ő van, mikor melóznom kell (kb. 2 nap egy héten), ezek az apás napok :)

Nem cserélnék senkivel, az egyetlen, ami kicsit kényelmetlen, hogy anyumék a szomszédban laknak, kicsit túlzottan rálátnak az életünkre. De ez sem olyan vészes, csak jobb lenne nagyobb távolság azért.

2016. szept. 21. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!