Kismamák, kisgyerekes anyukák! Veletek is bunkók tömegközlekedésben? Hogy reagáltok, ha pl vki beszól?
Én simán visszaszolok. Utálom a neveletlen 16 éveseket és a bunkó embereket.
Nekem se adják át a helyet gyerekkel nagy pocakkal miért is tennék. Nem az a lényeg hogy fáradt e egy 2 éves vagy egy kismama hanem ha csak egy nagyobb fékezés is van dőlnek és könnyebben történik baleset. Sajnos ilyenek az emberek, semmi nem tetszik nekik, beszolnak mindenért. Meg kell szokni de hát én nem tudom én így is szólok ha nekem szólnak. (kulturáltan)
Sajna en is tapasztaltam... 34 hetes voltam, mikor metroval kellett utaznom, persze a kismamak es idosek reszere kijelolt helyen fiatal,26-25 eves lanyok/fiuk ultek, egyik sem ajanlotta fel a helyet. Kicsit arrebb ulo idos ur (kb 60 eves) allt fel, es kerdezte, hogy szeretnek-e leulni..
Egy masik, mikor meg csak par hetes voltam, es nem latszodott a terhessegem, akkor egy nagyon tomott buszon uktem, olemben a 7 eves kisfiu csaladtaggal. Felszallt egy nagyon nagyon kover no (ranezesre 120-130 kg kozott), es felallittatott gyerekkel az olemben terhesen. Aztan leult a helyemre, es elkezdett mogyorot tomni a pofajaba. Gusztustalan.
Én nem vagyok sem magatehetetlen, sem mártír. Én szólok, ha le akarok ülni és nem szoktak sem beszólni, sem leszólni.
Kivétel, ha azért szólok valakire, mert dohányzik a megállóban, ahol tilos. Olyankor az árokba akarnak lökni.
Utolso és miért is àlltàl fel???
Igen vannak bunkók, elég sokan,de be lehet nekik szólni és észreveszik magukat.
Az esetedben(bàr nem szerencsés a gyerek előtt persze) biztos mondtam volna,hogy sebaj a bàcsi úgyis olyan öreg,hogy talàn a köv megàllónàl majd meghal akkor oda lehet ülni. Mert az öreg rosszindulatú emberek nem élnek sokàig szerencsére.
Vagy ha ez nem a te stìlusod akkor a sofőrnek szólni. Neki meg lépnie kell,hiszen ellene vuszont az adott cégnél lehet panaszt tenni,hiszen az ő felelőssége mi folyik a buszon.
Aki meg azt mondja ezt nem lehet meg nem ìgy van,az necsodàlkozzon ha boxzsàknak nézi mindenki.
Nekem a helyi távolsági busszal vannak egyedül rossz tapasztalataim, itt senki sem akarta/akarja észre venni sem azt, h terhes vagyok, sem a kisbabát/kisgyereket.
Volt, aki direkt még be is szólt, én pedig visszaszóltam.
Egyébként azóta simán felállítom a kisgyerekes helyről az ott ülőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!