Milyen ez a név?
Figyelt kérdés
Férjemmel kisebb konfliktusba kerültünk. Kisfiunk második nevének a Gedeont adná, én nem igazán tudok megbarátkozni vele. Nektek mi a véleményetek erről a névről?2016. szept. 4. 20:48
21/29 anonim válasza:
Geodon :D
végre nem egy Botond-Levente-Olivér stb
nem adnám a gyerekemnek, de tök cuki :D
22/29 anonim válasza:
*Gedeon* Bocs, javít a rendszer :o
23/29 anonim válasza:
Le lehet pontozni, de nekm tetszik a Gedeon név. Egyébként meg a második nevén valószínűleg az életben senki nem fogja szólítani, szóval nem mindegy?
24/29 anonim válasza:
1. Nem adnék olyan nevet ami nem tetszik mindkettőnknek.
2. Gedeon olyan komolytalan név. Gőgös Gúnárt még mindig használják a kisiskolások, szóval garantáltan cikizni fogják.
3. Bendegúz manapság gyakori és elfogadott név. Senki nem lepődik meg rajta, maximum nem tetszik egyeseknek. Nekem örökké az Indul a bakterház fog eszembe jutni róla. :D
4. A Máté a Bencével karöltve a leggyakrabban adott fiúnév. Emiatt én nem adnám vagy ha mégis akkor egy kevésbé kikezdhető második névvel párosítanám.
25/29 anonim válasza:
Nekem mindig egy német író könyvének az egyik szereplője jut eszembe. Egy tini fiú hordja a nevet benne. Nekem tetszik. :)
26/29 anonim válasza:
Adjátok az Abednegó,Sidrák,Misák nevet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!