Barátnőmnek kisbabája született, szerintetek minek örülne? Akinek született már babája, tudna segíteni?
Figyelt kérdés
A kislánynak veszek pelenkát és johnsons baby termékeket, rágókát, tudom, hogy ilyenkor a legtöbben a babát ajándékozzák, én szeretnék barátnőmnek is vinni valamit, aminek hasznát veheti, és örülhet neki.
mik jöhetnek szóba ilyenkor? akár vitamin, tényleg, bármi, aminek ti örültetek volna.
2016. aug. 29. 15:47
21/23 anonim válasza:
Én szülés után annak örültem a legjobban, mikor megkérdezték, mit szeretnék.
22/23 anonim válasza:
5 kg mosopor oblitovel a baba kencek helyett :D es neki pedig valami utalvanyt amit tuti magara fog kolteni a rossman/dm utalvanyt elfogja hasznalni pelusra... tapasztalat en orultem volna fehernemu utalvanynak ;)
23/23 anonim válasza:
tegnap 23:03
És ha enm talalja el, hogy milyen mosót szeret? Van aki csak bioval mos, mosótojással, dióval, sózdával, stb.
Mosóport én sem használok, ha kaptam volna 5 kilot tuti nem orulok, hanem agyalok, hogy hol tudnam becserelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!