Barátnőmnek kisbabája született, szerintetek minek örülne? Akinek született már babája, tudna segíteni?
A kislánynak veszek pelenkát és johnsons baby termékeket, rágókát, tudom, hogy ilyenkor a legtöbben a babát ajándékozzák, én szeretnék barátnőmnek is vinni valamit, aminek hasznát veheti, és örülhet neki.
mik jöhetnek szóba ilyenkor? akár vitamin, tényleg, bármi, aminek ti örültetek volna.
Őszintén szólva én is vmi utalványnak örültem volna. Pl DM-esnek.
Meg hasznos dolgoknak, babatermékekeknek: fürdető, sampon, popótörlő, popókrém, pelus.
De így meg volt 5 kispléd, 15 csörgő, meg ilyenek. :D
jó lenne tudni, milyen van már esetleg. Szoptatóspárna jó ötlet, esetleg babanapló, ha olyan beállítottságú, hogy vezetne ilyet. Ajánld fel, hogy főzöl 1 hétig :)
Én most fogok szülni, a nyugalomnak örülnék, ha nem járna mindenki a nyakunkra, de ugye ez nagy családdal sajnos nem megoldható. Vigyél neki a kórházba vizet, teát vagy amit szeret, persze csak ami nem csinál bajt a szoptatásnál. Esetleg könyv, amit szeret, akár szoptatás közben is olvashatja. Vagy drágább hajápoló termékek, a kismamák haja gyakran romlásnak indul szülés után.
1es vagyok
En tenyleg ennek orultem volna ...
Pl h elmehessek fodraszhoz addig :-)
Ha a csajnak akarod akkor szemelyesen neki valami kenyeztetot pihentetot ...
Rendelj neki valakit egy manikurre vagy pedikurre esetleg masszazs
Tok jo a fogyo eszkoz de az nem neki ajandek
En ezeknek orultem, jol eset egy picit a baba mellet h magamra is van egy csep idom
Feltolt kikapcsol
Pedig nem vagyok am egy plazacica meg olyan aki otthonra is tiptop smink ruha
Pl a hugomtol kapok rendszeresen ilyen kupont es ha szukseges akkor bevaltom nala, on meg orul u a sajat gyereke nem unatkozik egyedul :-)
sajnos nem értek hozzá, a johnsons helyett tudnál ajánlani más márkát? a sudorol tudom csak, hogy nagyon jó, a többi helyett miket ajánlanátok?
szerintem egy kis csokoládé mellé viszek neki egy kényeztető csomagot, amiben relax tusfürdő, bőrradír, testápoló, kézkrém van, lush termékek, szereti őket :) nagyon köszönöm az ötleteket!
sajnos vidékre költözött, így nem sokat tudok segíteni neki a mindennapokban :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!