Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Barátnőmnek kisbabája születet...

Barátnőmnek kisbabája született, szerintetek minek örülne? Akinek született már babája, tudna segíteni?

Figyelt kérdés

A kislánynak veszek pelenkát és johnsons baby termékeket, rágókát, tudom, hogy ilyenkor a legtöbben a babát ajándékozzák, én szeretnék barátnőmnek is vinni valamit, aminek hasznát veheti, és örülhet neki.

mik jöhetnek szóba ilyenkor? akár vitamin, tényleg, bármi, aminek ti örültetek volna.

2016. aug. 29. 15:47
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
hu, a masszázs kupon is nagyon klassz, köszi! nagyon sok jó ötletet adtatok :)
2016. aug. 29. 16:17
 12/23 anonim ***** válasza:
8%

Pl.: ceumed

De a neogranormon törlőnél is jobb összetevőjű a babydream.

A sudocream cink oxidos. Nem ajánlott minden napra. Egy 5 ml-s minta se fogyott el nekünk 1 év alatt.

Masszázs ha szoptat, nem jó.

2016. aug. 29. 16:22
 13/23 A kérdező kommentje:
őszintén nem tudom, hogy miért pontozgatjátok le egymást, mindenki elmondta, hogy ki minek örült volna, és köszi érte, egy rossz ötlet sincs :)
2016. aug. 29. 16:33
 14/23 anonim ***** válasza:
46%
Kave, csoki, tea, gyumolcs, sutemeny, konyvutalvany.
2016. aug. 29. 16:42
 15/23 anonim ***** válasza:
17%
14.ha anyuka szoptat,nem a legjobb ötlet a kávé(koffein),és a tea(a tein)miatt.Hacsak nem gyümölcstea,abban nincs serkentő anyag.
2016. aug. 29. 17:20
 16/23 anonim ***** válasza:
77%

Jó a Sudocrem, tény, hogy mindennapos használatra nem javasolják, de pl. a kisebbik fiamnak csak akkor nem piros a popója, ha azzal kenem. De amúgy jó a Neogranormon is, mint popsikrém. Én popsitörlőből a Pampers-t szeretem a legjobban (abból is a Sensitive-et), mert nagyon jó vastag, és jó nedves, ellentétben a többivel, ami nekem mind túl száraznak bizonyult.

Hogy én személy szerint minek örültem volna szülés után? Hááát, egy csodatündérnek, aki kikapcsolja a hormonjaimat egy órára csak, hogy ne kezdjek percenként bőgni, mert már a saját agyamra mentem vele :D Sajnos amúgy csak olyanok jutnak eszembe, amiket nem igazán illik ajándékba adni. Pl. nedves vécépapír :D Vagy melltartó betét, mert éjszakánként tocsogtam az anyatejben. Meg mellbimbó-krém, meg ilyenek. És gigantikus méretű betét, mert úgy véreztem, hogy hihetetlen.

Jó, ez csak az első hetekben volt, utána már normalizálódott a dolog természetesen :) Ja, tudom, már fél éves a babám, de a mai napig örülök, ha hoz valaki Karamalz-t, de csak a gránátalmásat szeretem. Elvileg jót tesz a tejtermelésnek, azért isszák a szoptató anyukák, de én nem tapasztaltam, hogy bármi hatása lenne, viszont szerintem nagyon finom. Van, akinek nagyon bejön, és tálcaszám veszik. Vagy ha szoptat a barátnőd, vehetsz neki nyugodtan pl. Lactamil müzliszeletet is, vagy Hipp Natal-t, az meg vitamin, terhesen is szokták fogyasztani (ilyen szirupos izé), de szoptatás alatt is nagyon hasznos.

Meg eszembe jutott, amit az ismerőseim mostanában nagyon imádnak, rágcsalánc! [link]

Szilikonból készült ékszer az anyukának, amit a baba nyugodtan rágicsálhat, amíg anya kezében van. Mondjuk főleg hordozós anyukáknak praktikus, de szerintem jópofa dolog. Olyasmi, amit én magamnak tuti nem vennék meg, de ha ajándékba kapnám, hordanám.

2016. aug. 29. 17:32
 17/23 anonim ***** válasza:
77%
Én pelenkának és popsitörlőnek örültem a legjobban.Rengeteg fogy az elején.
2016. aug. 29. 17:40
 18/23 anonim ***** válasza:
91%

Nem feltetlen egymas pontozzak a nickek ...

Van h beszabadul egy troll es leponzot boldog boldogtalant ...

Ne.torodj vele ...

Nem a.pontszam szazalek amitol hasznos vagy nem egy valasz ...

2016. aug. 29. 17:54
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Johnosos tényleg nagyon rossz minőség, olyat ne vegyél! Dm-es kupon jó ötlet. Én ilyesmit nem vennék, mert lehet pont nem olyat használ. Én örültem a szép(!) kisruháknak, (kaptam nagyon gagyikat is), jópofa csörgőknek, pelusnak.
2016. aug. 29. 18:01
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Pelenkát,és dm rossman müller drogéria ,ezekben mind lehet szuper babadolgot venni,én utalványt venék neki amit ara költ amire akar .de gyümölcs tea az igazi nagyon jó ötlet.
2016. aug. 29. 18:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!