Legjobb barátnőmnek született tesója, de állandóan róla beszél, nekem meg így kezd unalmas lenni, baba téma meddig szokott tartani?
Én annyira nem vagyok oda a gyerekekért.Cuki meg minden,de ennyi. Amióta megszületett kb csak róla beszél. Nekem ez kezd unalmassá válni,örülök neki persze. Ma is azt akarta menjek át,mert haza jöttek a kórházból,lemondtam. Szerencsére hivatkoztam arra,hogy most sok rokon megy látogatóba.Nem szeretnék téblábolni ott. De vmelyik nap muszáj lesz átmenni. És akkor ott áradoznak róla.Napi 30 képet tuti küld a gyerekről hogy csak alszik.
Értem én örülünk,de azért ez nekem sok.
Ja a másik,hogy úgy mehetek át kb,hogy át kell öltöznöm mert nekünk kutyáink vannak és nehogy megfertőződjön a gyerek -.-
Így is eléggé kellemetlen,hogy amint belépek hozzájuk(mikor még nem volt gyerek) rögtön alapos szappanos kéz mosás,meg milyen ruhába vagy ugye ebbe ma nem kutyáztál?
Panelban lakunk két kistestűvel,nem is hullik a szőrük.
Mára kicsit lecsendesedett a dolog,tegnap voltam fent megnéztem,ma csak 1 órát voltam fent náluk,de a baba szóba sem került :)
Én örülök neki,meg aranyos csak nem bírom mikor egy adott dologra rá vannak kattanva annyira. Boldogságtól elvakultan tukmálják a másikra a dolgokat.
Nekem csak kutyával volt hasonló,de mikor tudtam,hogy nem kutyás ismerősökkel találkozok nem mutattam egy pózba 100 képet a kölyökről.Tudom,hogy nem kutyásak őket ez nem érdekli annyira.Nem tukmálom. Egy ismerősöm is szült 3 éve és neki is megnéztem a babáját,kérdeztem ezt azt. De mivel tudta én nem vagyok nagy baba téma rajongó.Nem zaklatott ezzel. Csak egy kis odafigyelés kell :)
Sajnálom ami nálatok megy :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!