Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Meddig nem pofátlanság szülők...

Meddig nem pofátlanság szülők (nagyszülők) segítségét elfogadni?

Figyelt kérdés
11 hetes a kisbabám és párom pezzegeti , hogy ideje elkezdenem ismét főznőm itthon.Mióta megszületett a babó a két nagyi főz ránk.Itthon a főzésen kívül minden házimunkát megcsinálok, párom is sokat segit (függetlenül a fenti megnyilvánulásától).Mi a véleményetek?Igaza van, vagy még egy kicsit támaszkodhatom a nyagyikra főzès terén?

2016. aug. 28. 03:59
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Jaj azt még elfelejtettem írni, hogy másfél hónapot a kórházban voltunk a babámmal, szóval igazából 1 hónapja vagyunk itthon 😑
2016. aug. 28. 08:29
 12/18 anonim ***** válasza:
12%

Nem értem, ezt el tudod dönteni, hogy akarod-e vagy nem. Csak ettől függ.

Ha szívesen főznek, semmi gond ezzel, de talán egy-két alkalmat bevállalnék magam hetente.

2016. aug. 28. 08:33
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem mar siman beleferne h te fozz tulkep az elso naptol kezdve ...
2016. aug. 28. 09:10
 14/18 anonim ***** válasza:
50%
Egyébként meg kérdezd me a férjed, miért mondja. Talán kezd terhessé válni a nagyinak, csak finoman próbálja közölni.
2016. aug. 28. 09:18
 15/18 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem ha szívesen főznek, akkor nyugodtan főzzenek amíg akarnak. Nem szégyen a segítséget elfogadni. Kérdezd meg a férjed, hogy miért akarja hogy te főzz újra. Lehet hogy a nagyi mondta neki, hogy ez már nehéz neki, csak nem akarja mondani neked. Lehet rendelni is kaját.
2016. aug. 28. 11:36
 16/18 anonim ***** válasza:
60%

Ezt Ti es a Nagyszulok erzitek.

Nekem a 3. Csaszar utan is csak 1 hetig segitett Anyukam.vasalt,teregetett,felmosott.tehat olyan dolgokat amikhez ke kellett hajolni,v agy sokat allni.

Utana meg 1 hetig jott reggelente a ket nagyot elvinni,mert meg hideg volt reggel es a picit nem akartam levinni.delutan mar egyesul mentunk.

De En mar a csaszar utan 4.nap fozocskeztem.egyszeru,gyors kajakat.kozben leultem,ugy keszitettem elo a dolgokat.

2 hetes sem volt a pici mikor a kozepsonek szulinapi bulija volt.par ovistars volt itt.es sutottem Neki tortat.igaz nem szorakoztam formatortaval,marcipannal mint altalaban.

Azota is heti szinten 2 szer 3 szor sutok valami sutit.most 5 hos a pici.

Nekem nem okozott gondott.szivesen sutok fozok mert szeretek a konyhaban alkotni :)

Szerintem is a mama szolhatott apanak,es a ferjed ezert emlitette meg finoman neked.

2016. aug. 28. 16:25
 17/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Csak nem hagyott nyugodni a dolog szóba hoztam a páromnál.Azt mondta hogy neki igazából eszèbe sem jutott ez a főzős téma, csak beszélgetett az egyik munkatársával (fèrfi, akinek szintén most született nem olyan régen babája) és az ő megnyilvánulása volt idézem " az asszonyt vissza kellene már állítani a konyhába főzni" erre a párom mondta neki, hogy lehet hogy igaza van, majd ő is jelzi otthon.Szóval ezért volt a célozgatás.
2016. aug. 28. 17:03
 18/18 anonim ***** válasza:
70%
Ennyi? Ha valaki legközelebb azt mondja neki, hogy az asszony verve jó, akkor azt is egyből adaptálni akarja az életetekre akkor is, ha magától eszébe se jutott volna? Felnőtt a párod?
2016. aug. 28. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!