Meddig nem pofátlanság szülők (nagyszülők) segítségét elfogadni?
Nem értem, ezt el tudod dönteni, hogy akarod-e vagy nem. Csak ettől függ.
Ha szívesen főznek, semmi gond ezzel, de talán egy-két alkalmat bevállalnék magam hetente.
Ezt Ti es a Nagyszulok erzitek.
Nekem a 3. Csaszar utan is csak 1 hetig segitett Anyukam.vasalt,teregetett,felmosott.tehat olyan dolgokat amikhez ke kellett hajolni,v agy sokat allni.
Utana meg 1 hetig jott reggelente a ket nagyot elvinni,mert meg hideg volt reggel es a picit nem akartam levinni.delutan mar egyesul mentunk.
De En mar a csaszar utan 4.nap fozocskeztem.egyszeru,gyors kajakat.kozben leultem,ugy keszitettem elo a dolgokat.
2 hetes sem volt a pici mikor a kozepsonek szulinapi bulija volt.par ovistars volt itt.es sutottem Neki tortat.igaz nem szorakoztam formatortaval,marcipannal mint altalaban.
Azota is heti szinten 2 szer 3 szor sutok valami sutit.most 5 hos a pici.
Nekem nem okozott gondott.szivesen sutok fozok mert szeretek a konyhaban alkotni :)
Szerintem is a mama szolhatott apanak,es a ferjed ezert emlitette meg finoman neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!