Miért van ennyi neveletlen kisgyerek?
nem azért de öcsém keresztény suliba járt és az ottani gyerekek sokkal durvábbak,keresztény nem egyenlő a szenttel:P
amúgy ez az új divat, nem lehet belegázolni a kicsi lelkébe még egy egyest sem kaphat az alsós mert akkor sérül a lelkecskéje -.-"
Pedaógusok panaszkodnak, hogy a mostani elsős eresztés katasztrófa. Engedetlenek, szemtelenek, visszabeszélnek a tanítóknak.
Ez a liberális otthoni és óvodai nem nevelés következménye.
Meggyőződésem, hogy minden azon múlik, hogy otthonról mit hoz a gyerek.
Akiknek a szülei már a számítógép, vagy a tévé előtt nőttek fel, azokat gyakorlatilag nem nevelte senki.
Ezek lelkileg és szociálisan sérült gyerekek.
de vezet a hagyjuk kifejlődni a gyereket ezért nem szólunk rá illetve jaj istenem nem lehet a gyereket még felpofozni sem mert az már verés O.O
Ha semmilyen téren nincs megnevelve(se szóban se egy popsira verés, akármi), mert a lelke így meg úgy akkor ez lesz belőle
Kedves 1 röhögjél csak magadban látom nagyon jó kedvedben vagy. Kösz,hogy mindenbe belekötsz,kösz,hogy nem a kérdésre válaszoltál.
Többieknek viszont tényleg köszönöm a választ. De lehet,hogy tényleg az is bezavar,hogy a mai gyerekek napi 12 órában a számítógépet nyomják. Egyik távoli ismerősünk gyerekének már valami ipadja van mert nem szereti a laptopot 0.o emelett 8 éves
Úgy látom közben törölték a röhögcsélő 1es válaszolót.
Igen ma már ha valaki add egy pofont a gyerekének vagy rászól az már egy undorító szr anya. Amikor kicsi voltam,akkor néha én is kaptam a kezemre és lám nem lett semmi bajom, anyumnál nem szeretek senkit jobban,tudom hol a határ és nem szologatok be se fiatalabbnak se idősebbnek. Bár azt se értem,hogy a templomba miért kell vinni gyereket. Jó persze megértem párszor engem is vittek,de ha már elkezdtem egy kicsit nyügölödni , akkor inkább kimentünk. Ma is egy gyerek ilyen 4 -5 éves úgy ordított a templomba. Mindenki hátra fordult,mintha a papot keresnék. Nyitogatta az ajtókat, üvöltött max hangerőn, előre rohant, aztán vissza , az anyja néha utána futott, de esze ágába se volt kivinni. Aztán egy idős néni szólt neki,hogy vigye már ki ésakkor még ő volt megsértődve. Tudom most kicsit áttértem a szülőkre.
Nem rosszból mondom, de az én városomban olyanok a 8.-osok, hogy csak pislogok. Nem azért, mert olyan rosszak, hanem mert valami hihetetlen szinten gyerekesek. Én 2 éve ballagtam (16 vagyok), de mi teljesen mások voltunk. A tőlünk 2 évvel idősebbekhez képest pedig mi is valamennyivel gyerekesebbek voltunk...
Szóval a mostani felsősöknek én sem félnék beugatni alsósként :D
Bár az tény, hogy mi 7-8 évesen nem pofáztunk a nagyobbaknak, ez még nekem is rémlik. Különben mostanában mindenki ezt emlegeti...
Lehet, hogy nem tetszik a válaszom, de ez is egy nézőpont. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!