24 éves anyuka vagyok! Jelenleg Németországban élek a férjemmel és 17 hónapos fiunkkal, tegnap kiderült, hogy ismét babát várok. Mit csinálnátok a helyemben?
Nem tervezett baba, helyi fogamzás gátló mellett estem teherbe! Ennek ellenére szóba sem jött az abortusz! De a helyzet az, hogy én nem tudom a nyelvet, tehát haza kell mennem orvoshoz, illetve szülni. Saját lakásunk még nincs. Októberben sikerül megvenni egy FÉLKÉSZ házat, amit ugye idő rendbe tenni, főleg hogy hitel nélkül akartuk apránként. Tehát a helyzet , legyek a szüleim nyakán a fiammal, terhesen, majd a 2 éves gyerekkel és az újszülöttel míg nem lesz kész a házunk. Mindeközben szakadjunk el a férjemtől mert ugye neki dolgozni kell idekint. :(
Amit tőletek várnék, az pár jó tanács, kis pozitívum!
Bocsánat ha hosszú lett és előre is köszönöm!
A második válaszolónak írnám....
Ha nem tudsz tisztelettudóan vissza írni, akkor inkább ne tedd!!!
Másrészt pedig.. tanulom, de nem tudok eljutni arra a szintre gyerek és háztartás mellett..Plusz az itteni szomszédunk is hazament babásan, mert az orvos aki ráadásul magyar, nagy ívben leszarta, így maradandó karosodassal születik a baba. Az orvosok úgy néznek ránk, betelepülőkre, mint a pondrókra. Főleg most,a rengeteg migráns miatt..
Én négy gyerekkel voltam magam, mert a férjem estig dolgozott, és ez idáig jogsi nélkül voltam én is. Sőt, laktunk anyósnál is tíz évig. DE! Semmi sem tart örökké és nem érdemes csak a jólétre várni, hogy majd akkor lesz gyerek. Mindig vannak nehézségek, mindig van mivel küzdeni.
Biztos vagyok benne, hogy ha a kislányom lenne ebben a cipőben, akkor ha kell évekig segítenék neki és ha kell együtt is laknánk. És ez cseppet sem jelenti azt, hogy ő nekem szülné a gyerekeit, csupán csak nem hagyom magára, amikor segítségre van szüksége.
Nem jonnek haza. A ferjem, a csalad egysege miatt.
Keress egy bebiszittert vagy segitseget, aki magyar, de beszeli a nemetet, van jogsija.
Utolsó előtti, köszönöm szépen:)
a többiek...mindenki azt írja NEM JÖNNE HAZA...Oké, de ha helyet cserélhetnénk megnézném mit mondatok. Mindenki azt hiszi itt fenékig tejfel hát nem!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!