Anyukák, Ti mit csinálnátok?
Figyelt kérdés
3 hete költöztünk ide. Ma 5 előtt az ikreim arra riadtak fel hogy a szomszéd lövöldözi a verebeket (5 után a saját szememmel láttam). Azóta a gyerekeim a mikrótól is megijednek. Már bánom hogy nem szóltam a szomszédnak akkor mikor láttam. Holnap átmegyek beszélni vele. Ti mit tennétek? Vagy fogadjam el?2016. aug. 3. 21:32
2/14 anonim válasza:
jézusom, ez nagyon beteg, minek lövöldözik lakott területen? ez nem tűnik túl legálisnak...
3/14 anonim válasza:
már a verebek is védettek és lassan minden madár az.
a galamboknak pedig van gazdája vidéken.
ne nagyon lövöldözzön, mert sokba fog neki kerülni.
5/14 anonim válasza:
Fényképezd le, jelentsd fel.
Jobb az ilyen emberrel nem kötekedni, ha átmész, utána ha feljelented, tudja hogy te voltál.
Inkább ne tudja.
De jobb, ha nem lövöldözik lakott területen. Életveszélyes.
6/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
Én sem értem minek lövöldöz?? Ha eltalál valakit?? Én is gondolkoztam hogy feljelentem
2016. aug. 3. 22:30
7/14 anonim válasza:
Kérdés mivel lövöldözött. Én sem szólnék neki. A rendőrségnek szólnék és kérném, hogy az illető ne tudja a feljelentő kilétét.
8/14 anonim válasza:
Hogyha lőfegyverrel és nem csúzlival lövöldözött, nem konfrontálódnék vele... irány a hatóság. Nem szeretnék bekerülni a híradóba. Bizonyítétod legyen (videofelvétel). Bocs de olyan hihetetlen: tényleg lövöldözik egy kertben?!?! Tuti nem százas, köszönésen kívül nem igazán keresném vele a akpcsolatot. Basszus, megyek, át kell értékelnem a környékünkön élőkről kialakított véleményemet!
9/14 A kérdező kommentje:
Igen az udvarba lövöldözik fegyverrel...Akkor lehet a rendőrségre megyek.
2016. aug. 4. 09:38
10/14 anonim válasza:
Azèrt azt nézd meg milyen fegyver nehogy kinevessenek, sajnos mi így jártunk mikor a szomszéddal hasonló problémánk volt, mivel légpuskával a saját telkèn azt csinál amit akar... nálunk ráadásul a macskák voltak a célpontok...azóta el költöztünk. Bizonyìtèk nélkül nem érdemes pattogni mert lehet ti jöttök ki rosszul főleg ha falun laktok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!