Hogy tetszik nektek a Nemere fiúnév?
Minden névnek megvan a maga csúfolása, de úgyis csak azt lehet csúfolni, aki hagyja magát.
Ezek szerint neked nem tetszik ez a név, köszönöm a válaszodat :)
Szia!
Nekem nagyon tetszik.
Nálunk listás név volt, de másik MAGYAR nevet kapott a kisfiunk. Ha a kistesó is fiú lesz, van esély rá, hogy ezt a nevet kapja.
Nekem tetszik!
Minden nevet lehet csúfolni valahogy. Nem a nevétől függ, hogy csúfolni fogják-e, hanem a személyiségétől. Ha a gyerekek csúfolni akarnak valakit, úgyis megtalálják a módját!
13.35-ös vagyok megint.
Jó példa erre az én fiam, az ő nevéről is le akartak beszélni, pont a csúfolódás lehetősége miatt.
No aztán kitűnő tanuló, remek sportoló, tanulmányi versenyeken is nagyon szépen helyt áll. Emellett egy vagány, hangadó kölyök.
A gyerekeknek eszükbe se jut csúfolni őt. Meg ha csúfolnák is, lazán visszaszólna.
De tényleg: a név összenő a tulajdonosával. Nem a név teszi az embert, hanem a viselője a nevet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!