Szerintetek ronda fiúnév az, hogy Áron?
Figyelt kérdés
Kisbabánkat így akarjuk hívni, de mindenki szerint nagyon csúnya név. Mi a véleményetek? Vezetéknevünk a Molnár-hoz hasonló.2010. aug. 19. 19:49
1/17 anonim válasza:
Nagyobb korába csúfolhatják vele!
3/17 anonim válasza:
Nem csúnya, több ismerősöm is ezt a nevet adta a kisfiának mostanában. Egyébként, ha így nézzük, bármelyik nevet ki lehet figurázni, ha csúfolni akarják, akkor bármit adsz neki, mindenen találnak fogást, hanem a nevét, hát mást.
4/17 anonim válasza:
A csúfolással kapcsolatban...erre ne figyelj, hisz ha akarják, akkor csúfolni fogják, vagy a névvel kapcsolatban, v h duci, stb, stb...
Szomszédomat csirkének csúfolták, és rajta is maradt ez a csúfnév, egyik ismerős veréb...és semmi köze a nevükhöz.:D
Szóval, ha Nektek tetszik, akk ezt adjátok...
5/17 anonim válasza:
szerintem sem ronda név.:)
és egyetértek a többiekkel a csúfolással kapcsolatban.
6/17 anonim válasza:
Ismerek egy Áront, kiváló dobos. :-)
7/17 anonim válasza:
Ha a férjemnek nem ez lenne a neve, a gyerekemnek ezt a nevet adnám én is! :)
8/17 anonim válasza:
szerintem nem rossz név
átlagosan jó
9/17 anonim válasza:
Nekem is nagyon tetszik de a párom szeretné ha Ákos lenne. Még megy a vita. :-D
10/17 anonim válasza:
Szerintem is szép név és én is agyalkottam ezen a néven, mertr náluink passzolna is a vezetéknévhez. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!