Alen fiúnév szerintetek szép?
Figyelt kérdés
Ti adnátok ezt a nevet a gyereketeknek? Eredetileg magyar nevet szerettünk volna, de ez annyira megtetszett valahogy, hogy azóta sem tudom kiverni a fejemből:) Nektek tetszik?2011. ápr. 2. 22:49
1/12 anonim válasza:
Alien? Inkább maradjatok a szép magyar neveknél!
2/12 A kérdező kommentje:
Alen, nem Alien. De ha vicc akart lenni: haha.
2011. ápr. 2. 22:56
3/12 anonim válasza:
Nekem nem tetszik. Én nem adnám. Egy Kovács Alen vagy egy Szabó Alen nevetséges. Esetleg ha nagyon külföldi hangzású a vezetéknevetek.
4/12 anonim válasza:
Igen, vicc akart lenni...de nem tudott:(
Inkább szomorúság tölt el, ha magyar emberek ilyen neveket adnak a gyermekeiknek.
Ha nem magyarok vagytok, akkor jó lesz ez a név is.
5/12 anonim válasza:
Nem tetszik, teljesen idegen a hangzása, egy magyar vezetéknévvel egyenesen csúnya.
Nem adnám a gyerekemnek.
6/12 anonim válasza:
Én sem adnám ezt névként. Gondold el, hogy hangzik az Ali becenév...
7/12 anonim válasza:
Nagyon szép név, de nem itt Magyarországon.
8/12 anonim válasza:
Nagyon szeretem ezt a nevet szemelyes okokbol.
Egy nagyon kedves embert tarsitok hozza.Abban viszont igazuk van a hozzaszoloknak, hogy magyar hangzasu vezetekvvel eleg erdekes.
De a nev onmagaban nagyon tetszik.
9/12 anonim válasza:
Szellő István fia Alen.
Magyar gyereknek nem adnám, amúgy nem rossz.
10/12 anonim válasza:
Nem tetszik,szerintem olyan semmilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!