Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nektek ez hogy esne? (Facebook...

Nektek ez hogy esne? (Facebookos kérdés)

Figyelt kérdés

Van egy férfi munkatàrsam, kisfőnököm szóval minden nap beszèlünk, néha szünetben szóba kerülnek személyes dolgok is hogy ne csak a munkáról beszéljünk. Van már egy 6 éves fia akit imád, a kis mása, igazi kis trónörökös, nagyon jó a kapcsolatuk. 2 ève a felesège ismèt terhes lett, bár ő annyira nem akart akkor még mégegy gyereket. Mikor kiderült hogy ő kislány, elèggè begubózott, látszott rajta fiút várt. A feleség így 2 gyerek mellett is napi szinten elég sokat facebookozik, posztol a gyerekekről, mindkettőről, de többet a kislányról. Apuka mióta megszületett a lánya egyetlenegy képet sem rakott fel a kislányról, se közös képet se semmit. Tudom nem facebookon kell élni az életünket, de ezzel kapcsolatban csak az szúr szemet, hogy a fiáról a fiával viszont hetente egy képet legalább megoszt. Nektek ez hogy esne anyuka helyében?

Nekünk még csak egy lányunk van, de ha lenne még egy gyerek, nekem borzasztóan szarul esne, ha a férjem csak vele foglalkozna, csak róla posztolna, a másik gyereket leszarná. A férj testvére is a munkatàrsunk, ő règebben mondta is, hogy nem igazán foglalkozik a kislánnyal. (Erre a feleség most megint kislányt vár) nem is értem miért vállaltak be még egy babát, de ezek szerint az asszony szereti a kihívásokat.

na mindegy nekem edes mindegy mit csinálnak, de nektek hogy esne ez a párotoktól ha egy gyerekét tüntetné ki figyelemmel?

2016. aug. 19. 21:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
mi közöd hozzá?
2016. aug. 20. 07:36
 12/12 anonim ***** válasza:
Szerintem idővel rendezödni fog. Az en férjem is könnyebben elvan a 7 évessel, mint a dackorszakos kicsivel. Ninca türelme a kicsi dacoskodásaihoz, amit meg is értek hisz az én hajam is sokszor hullik tőle 😂. De idővel vele is jobb kapcsolata lesz, és nem a nemek miatt mert nálunkmpont a kicsi a fiú.
2016. aug. 20. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!