A parommal van egy kisbabank, es neki van egy masik fia is. Egyfolytaban a fia anyjat dicseri, nektek hogy esne?
Mindig mondja, hogy az exe mennyire jo anya. Nekem sosem mondta.
Valamint, hogy a fia mindig csinos, mert az anyjanak annyira jo izlese van. En is csinosan oltoztetem a fiunkat, de ra soha nem mondja, hogy csinos lenne. Ezeket napi szinten hallgatom.
Mondjsm neki, hogy milyen rosszul esik?
persze hogy mondjad neki. ha már ez a véleménye attól te még nem vagy rá kiváncsi, tartsa meg magának.
én is vesztem már össze emiatt a férjemmel, bár ő a hugához hasonlított folyton, hogy a huga sose panaszkodik hogy fáradt én is csak gondoltam megosztom vele is...stb persze a hugát évek óta kb 2-3havonta látja. meg neki ott van az anyós, após akik rengeteget segítenek neki...és ezeket elmagyaráztam a férjemnek hogy a két helyzet nem ugyan az. és még volt több ilyen is.
a lényeg mond meg neki hogy téged nem érdekel milyen az ex, te ilyen vagy és kész. a fiadat figyeld, rajta látod mennyire is vagy jó anya.
Persze hogy rosszul esne. Beszéltél már vele erről? Lehet fel sem tűnik neki, mit művel.
Legközelebb biztosan visszakérdeznék, hogy akkor miért nem maradt az ex-szel, ha ő annyira tökéletes volt.
Koszi a valaszokat!
Nem mondtam meg neki, gondoltam abbahagyja.
Erre ma reggel megint, mondja, miert adtam piros ( bordo amugy )nadragot a babara, nem szep. F (masik fia) - t mindig olyan szepen oltozteti az anyja!
De ez a ruhas csak egy pelda persze.
Ja, meg mondja, nem erti a babank miert nem alszik rendszer szerint ( 11 hetes ) , bezzeg a masik fua nagyon rendszeresen aludt, mertaz anyja arra szoktatta.
Persze a kicsivel en vagyok napi 14-15 orat egyedul, ejjel meg en kelek ertelemszeruen.
Nagyon sürgősen ültesd le a pasit, és kérdezd meg, hogy el akar üldözni, vagy miért csinálja? Ez nem normális dolog.
És a lehető legnagyobb hiba összehasonlítani két gyereket, mert tök másképp fejlődnek, viselkednek. A saját két fiamon látom. Ugyanúgy próbálok csinálni mindent, mégis tök más a kettő. Külsőre, természetben, viselkedésben, mindenhogyan.
Szóval amit valaki valakivel valahogy csinál, az nem biztos, hogy másnál is működik.
Ezt a kritikát meg nem viselném el sokáig. Beszélj vele, és határozottam mondd meg, hogy ez neked nem jó, hagyja abba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!