Közöltük a nagypapával a jó hírt, hogy kisbabánk lesz! Azóta nem szól hozzánk?
Ezt a kérdést már egyszer kiírtad, nem? Vagy valami nagyon hasonlót.(vagy csak tegnap volt a mogorva nagypapák világnapja..)
Nem szép dolog, hogy így reagált, de nem lehet tudni, hogy mi van az emberek fejében. Lehet, hogy még túl fiatalnak gondol titeket a szülő szerepre. Nálunk legalábbis ez volt, a nagymamám nem örült a gólyahírnek, azt mondta ne szórakozzunk már vele ... Tudom mit érzel, nekem is rosszul esett, nem is látja túl gyakran a dédunokáját...
Együtt laktok?Nem lehet, hogy valami más miatt nem szól hozzátok?
Én elbeszélgetnék vele, hogy kiderítsem. Mindenesetre nagyon furcsa.
Az én apám elküldött a p...ba mind a három terhességemnél. Hozzáteszem, hogy házas vagyok, külföldön élünk, jó fizetéssel stb. Mostani terhességemet elmondtam neki telefonban. Szerinte én nem akarok dolgozni, rosszabb vagyok mint a cigányok, erre lecsapta a telefont. Azóta nem is keres. Utána felhivtam anyámat , az szintén lecsapta a telefont. Hozzátenném, hogy soha nem voltak jó szülők, anyám elhagyott minket, apám meg ugyan felnevelt, de nem nagyon foglalkozott velünk.
Engem most úgy megbántottak, hogy a kapcsolat tartást minimálisra veszem, én úgy gondolom ez a viselkedés nemhogy az ember lányával, de egy idegennel nem megengedhető.
Kérdező: EZ az én storym. Ne foglalkozz senkivel, annak ellenére, hogy baromi fájó mikor valaki igy reagál. Magamnak szültem a gyerekeket, nulla segitséggel. Ti is megoldjátok.
Nagypapa meg szégyellje magát.
Többféle oka is lehet annak, ha valaki nem örül az unokának. Mindenképpen elszomorító.
Van egy konkrét ismerősöm, aki most nagymama, annakidején 2 lányt szült, szépen felnevelte őket és most az egyik lányánál jön a 3. gyerek. Majdnem sokkot kaptt. Hetekig nem értettem, miért, aztán megtudtam, annakidején neki is volt 3., sőt 4. terhessége, ezeket elvetette, nem kellett neki 2-nél több. Most meg látja, hogy a lánya különb. A lánya se tervezte a 3.-at, azonban esze ágában sincs elvetetni. A nagymamának szőrnyű lelkiismeretfurdalása van. Ha véletlenül nem tudtam volna ezt meg, abszolút nem tudnám, mi az oka, hogy így kiakadt..
Szóval sokféle oka lehet. Pszichológus kellene, nem pedig az, hogy saját gyermekükkel , unokájukkal bunkózzanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!