Anyukák! Ti is egyfolytában pakoltok, rendszereztek, szórtíroztok otthon?
Nem.
Mikor lefektettem a fiam (16 hónapos), akkor még kb van 2-3 órám, mire hazaér a férjem.
Ez az idő elég a káosz felszámolására...
ne is mond, soha nincs vége és szerintem soha nem is lesz :(
mindig van valami, mert más méret kell, mert vastagok kellenek, mert most így nem praktikus hanem amúgy jó ha pakolva van, és mert már nem férek a sajátjaimtól is és nem is hordom, de ez van a bútorokkal is, most ettől nem férek el, most attól, átrendezve amattól és stb stb stb stb
Én például a szekrényeket néztem át mostanában, sokat nőttek a gyerekek, jó pár zsáknyi ruhát vittem el a konténerekbe.
Az iratok rendbetétele 6 órán keresztül tartott, igaz évek óta nem szántam rá időt.
Nincs sok hely itthon muszály kiabálni a feleslegessé vált dolgokat.
Ennek soha nincs vége :-\ .
Évszakváltás miatt bizony muszály, ilyenkor megnézem mire van szükség, miket nőttek ki a gyerekek.
Általában hamar megunják azt, ha fel kell próbálniuk a ruháikat, hogy eldönthessen jók e még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!