Túl sok az rosszindulatú, otthon unatkozó anyuka?
Miért van az, hogy ha itt valaki feltesz egy kérdést, a sok anyuka egyből rátámad, egyik-másik még a személyét is támadja, sértegeti.
Ha valaki más véleményen van, úgy rontanak rá az "anyukák", mint ha a saját gyereküket akarná valaki elrabolni. Egymást idiótának és hülyének titulálják a válaszokban, amely nem hogy egy anyához nem méltó, de még emberhez sem. Magukat tartják a téma szakértőinek, és idiótaként tekintenek gyermekorvosokra, gyermekpszichológusokra, más szakemberekre, elvégre egy anya mindent jobban tud.
És még ezek rosszindulattól sem mentes "anyák" nevelnek gyereket...
Miért csináljátok ezt, bakker? Elment a józan eszetek?
Most epp te is ezt csinalod...
Egyebkent a masik gyermeket mindig konnyebb lenne nevelni... igy okoskodni is.
Viszont neha nem lepodok meg... amikor a gyereknek Isten tudja mi baja... mitol laza, kiuteses stb... es itt latatlanba vagy kep alapjan varnak megfejtest ,gyogyirt,ahelyett hogy rohanna vele az orvoshoz meg ha feleslegesen is... hat ettol kivagyok...!!!
És a válaszotok hol marad?
Pontosan igazolja a kérdést a viselkedéseketek: válasz helyett egyből meg a személyeskedés. Gratulálok!
Kérdésre a válasz igen...
Amúgy te is egy otthon ülő unatkozó vagy hogy fel teszel egy provokáló kérdést, mert szerintem ez az!
Szerintem nem provokatív a kérdés, inkább jó, ha ez időről időre előkerül! Tudom,hogy sokfélék vagyunk, különböző habitussal, de akkor is sok, ami itt megy néha:S
Minden mocskolódó válaszírót tiltanék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!