Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Túl sok az rosszindulatú,...

Túl sok az rosszindulatú, otthon unatkozó anyuka?

Figyelt kérdés

Miért van az, hogy ha itt valaki feltesz egy kérdést, a sok anyuka egyből rátámad, egyik-másik még a személyét is támadja, sértegeti.

Ha valaki más véleményen van, úgy rontanak rá az "anyukák", mint ha a saját gyereküket akarná valaki elrabolni. Egymást idiótának és hülyének titulálják a válaszokban, amely nem hogy egy anyához nem méltó, de még emberhez sem. Magukat tartják a téma szakértőinek, és idiótaként tekintenek gyermekorvosokra, gyermekpszichológusokra, más szakemberekre, elvégre egy anya mindent jobban tud.

És még ezek rosszindulattól sem mentes "anyák" nevelnek gyereket...

Miért csináljátok ezt, bakker? Elment a józan eszetek?

2014. aug. 27. 17:51
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Mivel jópáran már megint ezt csinálják, válasz helyett a személyemet támadják megkérdezném, hogy melyek azok a stíluselemek vagy szavak, amelyek a kérdésben kifogásolhatóak, ami állítólag engem is a förtelmes stílusban, vulgáris szavakkal tarkított válaszok írói közé sorol?
2014. aug. 27. 18:35
 12/25 anonim ***** válasza:
43%
A gunyolodo, lekicsinylo hangnem.
2014. aug. 27. 18:40
 13/25 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, de ez semmi ahhoz képest, ami néha itt a fórumokon megy.
2014. aug. 27. 18:42
 14/25 anonim ***** válasza:
Van ilyen, de ha megszámolnád, hogy az összes kérdés és válasz közül mennyi az ilyen, akkor szerintem nagyon kis százalék jönne ki. Csak a sértő, bunkó, trágár válaszok jobban feltűnnek és jobban megmaradnak a fejünkben.
2014. aug. 27. 18:53
 15/25 anonim ***** válasza:
44%
Oke akkor milyen valasz varsz??igen mindenkinek feltunt, h vannak akik durvabban irnak..na es akkor mivan?igen lehet,h unatkoznak..na bumm..nekem is volt mar llyen,h jol beszoltak..nem erdekel..amugy meg sokszor megerdemlik mert annyi butasag mellett allnak ki emberek,h nevetseges en elolvasom ezeket es jot nevetek:))gondolom most kaptal valakitol valami finom kis valaszt es megsertődtel..nagy ügy!!kb.hetente felteszi valaki ezt a kerdest!!miert??mi fog valtozni??es igen ez igy ebben a fomaban provokativ..ha tetszik ha nem!!
2014. aug. 27. 19:04
 16/25 A kérdező kommentje:

Nem is csak az egymást sértegető anyukák a probléma, hanem akik mindent jobban tudnak, akik lenézik a gyermekorvosokat, a gyermekpszichológusokat, és büszkén írják, hogy csakis ők tudják a legjobban hogy mi jó a gyereküknek, és minden más szakember hülye.

Az ilyen öntelt anyukák a legbosszantóbbak, ezekből viszont rengeteg van itt a fórumon.

2014. aug. 27. 19:12
 17/25 anonim ***** válasza:
74%
Nekem akkor is az volt a kedvencem, mikor az volt a kérdés, hogy "kedvenc lányneveid D-vel". Nyilván ez csak azokra vonatkozik, akiknek van kedvenc neveik és nyilván ilyen helyzetben nincs rossz válasz, a Dóra, Dundika és Delila ugyanúgy jó, mint a Délia vagy Dorina. Hát mindegyik válasz úgy le lett pontozva, hogy teljesen elképedtem, miért? Az indok egyszerű: tele van ez a hely együgyű, iskolázatlan marhákkal, ezeknek még az általános iskola elvégzése is gondot jelentett, magasabb végzettségük nincsen. Az sajnos szomorúbb, hogy ugyanannyit ér a szavazata, mint az enyém :/ Mielőtt jól megkapnám, akinek nem inge ne vegye magára, ez tényleg csak az értelmi fogyatékos körnek szólt :)
2014. aug. 27. 19:19
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Vhogy az elmúlt pár napban nekem is feltűnt,h rengeteg az ingerült anyuka itt (vagy unatkozó kamasz, ki tudja). Teljesen értem,h mire gondol a kérdező. Nem lehet kitenni úgy egy kérdést, vagy választ írni,h ne érkezzen rá néhány (az utóbbi napokban feltűnően sok) személyeskedő, sértő hozzászólás. Én mindig segíteni próbálok a válaszaimmal, tanácsaimmal a kérdezőknek; általában leírom,h én mit és hogyan csinálok. A kérdező vagy megfogadja vagy nem. De az utóbbi válaszaimra rendre érkeznek a "milyen anya vagy te, milyen gyereked van" típusú reagálások. A legegyszerűbb kérdéseknél is nagy személyeskedő viták alakulnak ki, teljesen szétoffolják a kérdéseket. Remélem ez nem marad így, mert én rengeteg hasznos tanácsot, tippet kaptam már itt a fórumon, remélem,h adtam is. Kár lenne ha ezzel a topikkal is az történne, mint a Családi kapcsolatokkal és az Egészséggel.
2014. aug. 27. 19:24
 19/25 anonim ***** válasza:
Azt nem veszi eszre senki,h lepontozas az csak szorakozasbol van...nem hiszem,h barkit annyira erdekelne,h nem teszik masnak a dorina nev mondjuk,h vegye a faradtsagot es lepontozza..szerintem tul sokat foglalkoztok idegen emberek velemenyevel..nem kell ennyire komolyan venni!!
2014. aug. 27. 19:38
 20/25 Julie S ***** válasza:
100%

Ez a kerdes olyan, hogy "akinek nem inge, ne vegye magara".

Semmi sertot nem irt a kerdezo. Egy irott szoveg hangnemet nem lehet tokeletesen megitelni, hiszen mindenki hozzateszi a sajat aktualis hangulatat, feszultseget, eloiteleteit, elvarasait, stb. Velem sokszor megesik, hogy ketszer is elolvasom a leirtakat, ha elsore nem tetszik a hangnem. Es szamtalanszor ra kell jonnom, hogy maskepp is hangozhat, mint ahogy eloszor gondoltam.

Amugy meg senki se tokeletes. Aki ingerultebb, csalodott, nem boldog, nem elegedett az eletevel/magaval, az itt sem lesz kedves es megerto, hanem kiadja magabol a negativ erzeseinek egy reszet. Ez van. Inkabb itt legyen bunko, mint hogy aztan eloben vezesse le a frusztraltsagat es kart tegyen masokban, vagy kart okozzon masoknak. Amugy nem kell leallni vitazni az ilyenekkel, hiszen reakcio hijan nehez folytatni a sertegetest, szemelyeskedest, gyulolkodest. Persze valahol nekik is ki kell adniuk a feszultseguket, de vannak erre hatekonyabb, masokat kevesbe zavaro modszerek (pl. sport).

Egyebkent meg azt figyeltem meg, hogy sokan szoveget sem tudnak ertelmezni, vagy roppant feluletesen olvasnak es megsertodnek, ha erre felhivjak a figyelmuket, ahelyett, hogy atolvasnak ujra a leirtakat. De ez is igenyel egyfajta erettseget, belatast, higgadtsagot, kiegyensulyozottsagot. De ugye senki sem tokeletes, eloben en is szoktam olykor tul hirtelen nem megfelelo stilusban reagalni. A neten legalabb idobe telik leirni es addig at lehet gondolni ujra. :)

2014. aug. 27. 21:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!