Nektek is rosszul esne, ha nem kaptatok volna egy szál virágot se anyák napjára?
Tavaly is volt egy hasonló kérdés.
Megoszlanak a vélemények majd, de szerintem igazad van.
Írják majd, hogy a férjednek nem vagy az anyja, majd ovis, sulis korukban köszöntenek, de akkor is rosszul tud esni:S
Nekem is rosszul esett volna, de hát vannak ilyen pasik, mindenre figyelmeztetni kell, mindent a szájukba kell rágni. Egyszerű figyelmetlenség szerintem, de tényleg gáz. :(
Nekem is pont ennyi idősek a gyerekeim, apa elment a nagyobbik lánnyal, és hoztak nekem 2 szál rózsát meg fagyit.
Elõzd meg ezt jövõre. Egy pár nappal elõtte figyelmeztesd, h anyáknapja közeleg, ne felejtse el az anyukáját és vegyen a gyerkõcökkel virágot neked is, mert jó lenne ha ezt már ilyen korán is látnák. Ne félj szólni elõre neki. Még az se zavarjon h nem lesz így meglepi neked. Valószínū h benned a feleségét látja, nem gondolja h gyerek helyett is ebben az esetben neki kell gondolkodnia. Az én párom érdekes pl tudja h lesz anyáknapja pár nappal elõtte, de aznap valamiért tuti kimegy a fejébõl. (pl most is melózik, mert vendéglátós) Írtam neki sms-t h ne felejtse el felhívni anyóst. De pár napja mondta h engem is köszönteni kell, mert már nekem is van egy picibabám, igaz még csak a hasamban. Mondtam neki h jövõre ráér. Nyilván eszébe sem lesz most nekem mondani. Még akkor sem, ha nem mondtam volna neki h még korai. :) Ez van, el kell fogadni, hogy nem megy neki segítség nélkül.
8 hetes kismama
Nálunk fordítva volt, én feledkeztem el róla. A saját anyámat felköszöntöttem, férjemnek is szóltam, hogy hívja fel a sajátját. A gyerek nemsokára egy éves, valahogy az nem ugrott be/hiányzott a rutin, hogy már én is a körben vagyok.
Délután a férjem elvitte sétálni, hazajött:
- Hoztam egy azáleát anyák napjára Mancika nevében, kezdj hozzászokni, hogy neked is tartjuk.
Nekem ekkor esett le, hogy jé, télleg. Pedig reggel lefutottam a köröket, még a férjem 90 pluszos nagymamája is eszembe jutott, csak én magam nem :)
Nem, mert a gyerekek még kicsik, az anyák napját ünnepelni meg nem a férjednek kell.
Te mit vettél neki apák napjára?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!