Te jól érzed magad a bőrödben? Engem nagyon zavarna 30 kg plusz, és mindent megtennék a fogyás érdekében. Járj el sportolni, figyelj az étkezésre.
Emellett a beszólás nem volt szép, de elgondolkodtató.
Férjed?
2016. márc. 31. 09:50
2/53 anonim válasza:
Tegyél ellene, neked is jobb lesz, hidd el! Én közel 40 kilót fogytam három év alatt, jártam endokrinra, beállítottuk a pajzsmirigyemet (alulműködött), szedek metformint, figyelek a szénhidrátra. Keress egy jó endokrinológust és fogyj le! Neked is menni fog, én Általános iskolás korom óta kövér voltam, elcsesztem ezzel az egész kamasz-és fiatalkoromat. Csak a gyerek utáni vágy volt olyan erős, hogy komolyan lefogyjak, de nem szívesen híznék vissza, mert tudom milyen úgy élni és így élni. MAGAD MIATT fogyj le, komolyan! Én azt bánom a legjobban, hogy nem tíz évvel korábban szívtam föl magam.
2016. márc. 31. 09:53
3/53 anonim válasza:
Nekem hormon / pajzsmirigy / vese problémáim vannak 16 éves korom óta, addig normális súlyban voltam, talán az feltűnő, hogy lányként nagyon magasra nőttem. Jelenleg 40 kiló plusz van rajtam, de hiába járok 3 havonta orvoshoz, nem ér semmit, csak vérvétel felírják a gyógyszereket és ennyi. Nagyon keveset eszek, de sehová nem mozdul a súlyom, sőt hízok folyamatosan.
Magándokihoz érdemes elmenni? Tapasztalata van valakinek?
2016. márc. 31. 09:58
4/53 anonim válasza:
Atyavilág. Hát nyilván egyrészt nagyon rosszul, másrészt viszont örülnék, hogy ilyen őszinte velem a gyerek és ilyen bizalmi viszonyunk van egymással. Persze nem mindegy az sem, hogy HOGYAN mondta. De ha nem bántón, akkor igyekezz arra gondolni, hogy milyen jó, hogy elmondta neked őszintén. Hiszen ha most emiatt megsértődsz, lehet, hogy többé nem mer majd veled őszinte lenni.
2016. márc. 31. 10:02
5/53 anonim válasza:
Ugy érezném hogy tele van ezzel beszélve a gyerek feje és már sok neki.
Én 11 évesen se foglalkoztam azzal hogy anya apa szép e vagy nem, feltételek nélkul szerettem őket, magamtol eszembe nem jutott soha kritizalni bármelyiküket, igazábol a Barbi babám volt szinte az életem.
Szoval azon kìvül hogy persze alap tenni az egészségért, én azt látnám hogy a gyerekre teher van rakva amit nem neki kellene elszenvednie.
Valszeg nem birja már ezért szeretne "megálljt" kérni.
2016. márc. 31. 10:04
6/53 anonim válasza:
*pl ha előtte mondogatod folyton magadrol hogy nem fogadod el magad, az a gyereknek is fáj. Voltakepp ő azt akarja látni hogy elégedett vagy magaddal, amugy is egy gyereket önmaga szeretetére kell tanitani es e kapcsàn peldamutatoan viselkedni
2016. márc. 31. 10:08
7/53 anonim válasza:
Utolsóra reagálva, valóban, annak idején enge se érdekelt, hogy melyik családtagom kövér és melyik nem, de akkoriban alapvetően senki se foglalkozott azzal, hogy a másik ember hány kiló. Most már sokkal inkább a külcsín által meghatározott értékítélet világában élünk. Nézd meg a fenti válaszokat, nem arra válaszolnak az anyukák, ami a kérdés volt (mármint: hogy esne neked egy ilyen kérés a gyerekedtől), hanem hogy fogyjál le, mert az milyen jó. Ismerek olyan erősen túlsúlyos anyukát, akinek a másodikos fia ugyenezzel a kéréssel állt elő, habár nem is, asszem náluk úgy hangzott el, hogy anya ne gyerek fel értem az osztályba, mert csúfolnak a kövérséged miatt.
2016. márc. 31. 10:08
8/53 anonim válasza:
Utolsó, szerintem nagyon nincs igazad.
Te is a Barbidat nézegetted, láthattad, hogy neki sincs ideális alakja. Mint ahogy a 30-40 kg plusz sem ideális. Még nem találkoztam olyan nővel, akit ne zavart volna, ha ennyi felment volna rá.
2016. márc. 31. 10:09
9/53 anonim válasza:
Ez igaz, és le a kalappal, aki klasszul lefogyott, életmódot váltott meg minden, és biztos rossz érzés kövérnek lenni, csak nem ez volt a kérdés.
2016. márc. 31. 10:10
10/53 anonim válasza:
*szoval nem szerencsés a gyermeknek azt mutatni, hogy nem szereted igy magad, azt akit a gyermek viszont imád.
Nem a külsőddel van baja, hanem ezzel, csak igy tudja megfogalmazni.
A gyerek tükörkep.
Ha egy politikust utálnál, a gyerek se szeretné, holott nem is érti mit képvisel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!