Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok a helyemben? A barátnőm egy mobiltelefon (! ) miatt szégyell velem mutatkozni
Azt írta nekem a barátnőm, hogy már ideje lenne egy normális telefont vennem, mert ő érzi lassan kínosan magát amiatt, amilyen a mostanim. ( [link]
Szerinte a telefonomtól csórónak tűnök az ismerősei előtt, és azt mondta, elő se vegyem többet ezt a vackot, ha vele vagyok. Arra a kérdésemre, hogy miért lett hirtelen olyan fontos neki a telefonom, és az első randinál miért nem érdekelte, valamint miért szükséges új telefon ahhoz, hogy ne tűnjek csórónak, annyit mondott, hogy ne tereljek.
akkor én is csóró vagyok mikor olajos szakadt munkás ruhában be kell ugranom egy alkatrészért valahová és ha már ott járok a környéken beugrok egy kávéra is?
elég jól keresek néha nincs nálam 10000-nél kisebb
ja és a telefonom is egy törhetetlen 1000 éves samsung
szóval csóró vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!