Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok a helyemben? A barátnőm egy mobiltelefon (! ) miatt szégyell velem mutatkozni
Azt írta nekem a barátnőm, hogy már ideje lenne egy normális telefont vennem, mert ő érzi lassan kínosan magát amiatt, amilyen a mostanim. ( [link]
Szerinte a telefonomtól csórónak tűnök az ismerősei előtt, és azt mondta, elő se vegyem többet ezt a vackot, ha vele vagyok. Arra a kérdésemre, hogy miért lett hirtelen olyan fontos neki a telefonom, és az első randinál miért nem érdekelte, valamint miért szükséges új telefon ahhoz, hogy ne tűnjek csórónak, annyit mondott, hogy ne tereljek.
"Hát haver...vagy telót veszel vagy buktad őt."
Szeresse akkor a telefont, ha én ennyire nem érdeklem. Eddig semmi hasonló dolgot nem csinált a kapcsolatunkban, nagyritkán kényeskedett, de még tűrhető volt. Köpni-nyelni nem tudtam, amikor olvastam az üzenetét.
Normális ember olyat vesz ami tetszik neki... Nem érzem magamat azért nemnormálisnak, mert nem fos telefonom van. :D
"Hány éves a barátnőd, 12?"
19... Legalább nem csak én tartom gyerekesnek az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!